Yrityksille

Hyvinvointia ja kokonaisvaltaista valmennusta edelläkävijöille.

Joogan yksityis­­tunnit


Kaipaako työyhteisönne hyvinvointia, rauhoittumista ja
akkujen lataamista stressaavan arjen keskellä?
Studio Vintin yksilöidyt joogatunnit räätälöidään juuri teidän tarpeisiinne sopiviksi.
Aerial-tunneille max. osallistujamäärä on 11 hlö,
mutta lattiatunneille saamme mahtumaan jopa 30 henkeä.
Huippusuosittu Äänimaljajooga on nyt myös tilattavissa yritysryhmille!

Kysy lisää!
vintti@studiovintti.fi

Äänimalja­­rentoutus

Äänimalja­rentoutus voidaan
toteuttaa Vintillä tai työpaikallanne!

Mitä jos kerrankin saisit vain levätä ja ottaa vastaan; tipahtaa tilaan, jossa sinulta ei odoteta yhtään mitään. Äänimaljarentoutuksessa sinun ei tarvitse yrittää edes rentoutua. Riittää, että annat itsellesi luvan pysähtyä ja otta vastaan.

Äänimaljarentoutus perustuu maljojen voimakkaaseen äänivärähtelyyn. Ääniaallot resonoivat kehosi jokaisessa solussa tehden olostasi rentoutuneen ja raukean. Snni auttaa sinua myös rentoutumaan puheellaan. Jokaisella rentoutuksella on aina oma teema, joka valikoituu usein osallistujien mukaan.

Äänimaljoilla ja rentoutumisella on positiivinen vaikutus unen laatuun. Kehon stressitasot laskevat, yleinen toimintakyky ja luovuus paranevat. Usein rntoutuksen jälkeen virtaa riittää, ja asiat tulevat helpommin tehdyksi. Alitajunta alkaa ratkoa ongelmia kuin itsestään.

Sanni on äänenkäytön ammattilainen, ja rentouttanut ihmisiä lempeällä äänellään joogatunneillaan jo vuodesta 2011. Äänimaljarentoutukset Sanni aloitti alkuvuonna 2016, ja on siitä lähtien kiertänyt lukemattomia yrityksiä ja yksityisiä ryhmiä rentouttamassa.

Äänimaljarentoutuksessa tarvitaan lämpimät vaatteet villasukkineen, makuualusta, viltti sekä halutessasi myös  tyyny sekä vesipullo. Lainamattoja ja vilttejäkin löytyy Vintiltä. Puhdistavan rentoutuksen jälkeen tarvitset paljon vettä ja lepoa. Itse rentoutus kestää n. 40 minuuttia jolloin aikaa jää hyvin myös heräilyyn syvärentoutuksesta sekä mahdolliseen kokemusten jakamiseen tai kysymysten esittämiseen.

Toimitamme myös lisämaksusta viltit ja alustat ryhmällenne.

Kysy lisää!
sanni@studiovintti.fi

Esiintymis- ja
vuorovaikutus­valmennus


Meistä jokainen tarvitsee esiintymistaitoja. Pidämme puheita, presentaatioita, esitelmiä, luentoja, annamme lausuntoja ja ihan vaan kohtaamme ihmisiä. Arki on täynnä lukuisia esiintymis- ja vuorovaikutustilanteita ja niihin liittyviä haasteita.

StudioVintti tarjoaa korkealaatuista ja ammattitaitoista valmennusta esiintymiseen. Yhdistämme kokemustamme ihmisen kehon ja mielen toiminnasta sekä teatterin että joogan puolelta. Varma esiintyminen lähtee oman itsen hyväksymisestä, omien vahvuuksien vahvistamisesta ja rohkeudesta käyttää energiaa. Valmennuksessa tutustutaan ensivaikutelmaan, oman äänen tuottamiseen, keholliseen ilmaisuun, energiaan, sisältöön ja erilaisiin työvälineisiin joilla tuetaan esiintymistä ja viestintää.

Studio Vintti räätälöi juuri yrityksenne tarpeisiin sopivat koulutuspaketit!

Kysy lisää!
anu@studiovintti.fi