Yrityksille

Hyvinvointia ja kokonaisvaltaista valmennusta edelläkävijöille.

Joogan yksityis­­tunnit


Kaipaako työyhteisönne hyvinvointia, rauhoittumista ja akkujen lataamista stressaavan arjen keskellä?  Studio Vintin yksilöidyt jooga- ja rentoutumistunnit räätälöidään juuri teidän tarpeisiinne sopiviksi. Tarjolla on dynaamisempaa Flowta, YogaWheelia tai lempeämpää Yiniä tai syvävenyttelyä kera syvähengityksen. Meillä joogataan myös ilmassa Aerial-silkeissä. Aerial-tunneille max. osallistujamäärä on 11 hlö, mutta lattiatunneille saamme mahtumaan jopa 30 henkeä.
Huippusuosittu Äänimaljajooga ja syvärentoutustunnit ovat myös tilattavissa yritysryhmille! Jos kaipaatte ulkoilmaa niin stressiä vähentävä kävelymeditaatio voisi olla teille sopivaa tekemistä.

Kysy lisää!
vintti@studiovintti.fi

Äänimalja­­rentoutus

Äänimalja­rentoutus voidaan
toteuttaa Vintillä tai työpaikallanne!

Mitä jos kerrankin saisit vain levätä ja ottaa vastaan; tipahtaa tilaan, jossa sinulta ei odoteta yhtään mitään. Äänimaljarentoutuksessa sinun ei tarvitse yrittää edes rentoutua. Riittää, että annat itsellesi luvan pysähtyä ja otta vastaan.

Äänimaljarentoutus perustuu maljojen voimakkaaseen äänivärähtelyyn. Ääniaallot resonoivat kehosi jokaisessa solussa tehden olostasi rentoutuneen ja raukean. Snni auttaa sinua myös rentoutumaan puheellaan. Jokaisella rentoutuksella on aina oma teema, joka valikoituu usein osallistujien mukaan.

Äänimaljoilla ja rentoutumisella on positiivinen vaikutus unen laatuun. Kehon stressitasot laskevat, yleinen toimintakyky ja luovuus paranevat. Usein rntoutuksen jälkeen virtaa riittää, ja asiat tulevat helpommin tehdyksi. Alitajunta alkaa ratkoa ongelmia kuin itsestään.

Sanni ja Anu ovat molemmat äänimaljahoitajia ja  ovat ohjanneet yhdessä myös ÄänimaljaYiniä ja rentouttavia Äänimatkoja, jossa rentoutuksen aikana soivat maljojen lisäksi myös gongi, kimbala, tuulikellot ja hoitava hiljaisuus.

Äänimaljarentoutuksessa tarvitaan lämpimät vaatteet villasukkineen, makuualusta, viltti sekä halutessasi myös  tyyny sekä vesipullo. Lainamattoja ja vilttejäkin löytyy Vintiltä. Puhdistavan rentoutuksen jälkeen tarvitset paljon vettä ja lepoa. Itse rentoutus kestää n. 40 minuuttia jolloin aikaa jää hyvin myös heräilyyn syvärentoutuksesta sekä mahdolliseen kokemusten jakamiseen tai kysymysten esittämiseen.

Toimitamme myös lisämaksusta viltit ja alustat ryhmällenne.

Kysy lisää!
vintti@studiovintti.fi

Esiintymis- ja
vuorovaikutus­valmennus


Meistä jokainen tarvitsee esiintymistaitoja. Pidämme puheita, presentaatioita, esitelmiä, luentoja, annamme lausuntoja ja ihan vaan kohtaamme ihmisiä. Arki on täynnä lukuisia esiintymis- ja vuorovaikutustilanteita ja niihin liittyviä haasteita.

Studio Vintti tarjoaa korkealaatuista ja ammattitaitoista valmennusta esiintymiseen. Yhdistämme kokemustamme ihmisen kehon ja mielen toiminnasta sekä teatterin että joogan puolelta. Varma esiintyminen lähtee oman itsen hyväksymisestä, omien vahvuuksien vahvistamisesta ja rohkeudesta käyttää energiaa. Valmennuksessa tutustutaan ensivaikutelmaan, oman äänen tuottamiseen, keholliseen ilmaisuun, energiaan, sisältöön ja erilaisiin työvälineisiin joilla tuetaan esiintymistä ja viestintää.   

Yksi suosituimmista kursseista on Voimapaja -työssäjaksamiseen, jossa käydään läpi vuorovaikutuksen perusperiaatteita ja työssäjaksamisen työkaluja. Päivä päätetään lempeään joogaan ja syvärentoutukseen. 

Studio Vintti räätälöi juuri yrityksenne tarpeisiin sopivat koulutuspaketit!

 

Kysy lisää!
vintti@studiovintti.fi