Studio

Tervetuloa Vintille


Studio Vintti on Suomen luovin hyvinvointistudio Tampereen kattojen yllä. Tule sellaisena kuin olet, me opastamme sinut alkuun!

Vintille kavutessasi pääset pakoon kaupungin kiirettä ja mieli rauhoittuu jo ovesta sisään astuessasi. Kauniista, hiljaisesta ja valoisasta salistamme aukeaa maisema kattojen ylle. Vintin rauhallinen tunnelma on koettava itse!

Studio Vintti sijaitsee Tampereen keskustassa, kivenheiton päässä Hämeenpuistosta ja Laukontorilta.

Studio Vintti järjestää monipuoliset joogatunnit Tampereella

Vintillä joogataan niin matolla kuin ilmassakin. Aikataulustamme löydät vanhoja tuttuja suosikkeja sekä ilahduttavia uutuuksia. Meillä joogakin yhdistetään osaksi luovaa prosessia. Tule sellaisena kuin olet, me opastamme sinut alkuun!

Jooga on kokonaisvaltaista hyvinvointia, kehon- ja mielenhuoltoa. Säännöllinen joogaaminen notkistaa ja vahvistaa kehoa; se avaa lihasjumeja, huoltaa nikamia ja virkistää verenkiertoa. Joogatessa keskitytään myös hengityksen rytmittämiseen. Tasainen ja syvä hengitys rauhoittaa mieltä, vähentää stressiä ja osaltaan myös edesauttaa lihaksiston vetreytymisessä. Studion Vintillä voit valita joogatunnin mielesi mukaan – joko lennokasta ilmajoogaa, dyynaamista Flow-joogaa tai lempeää Yin-joogaa. Studio Vintin joogatunneilla on tilaa kaikentasoisille joogaajille ja joogatunneillemme on mukava tulla niin yksin kuin yhdessä ystävän kanssa. Voit olla jo pidempään joogannut guru tai tulossa ensimmäiselle joogatunnillesi – meiltä löydät itsellesi sopivat joogatunnit.

Monipuolisesta joogatarjonnastamme löydät itsellesi parhaiten sopivat joogatunnit. Rauhallisimmat Yin-joogatuntimme ovat hyvin meditatiivisia kokemuksia, jotka tarjoavat syvää mielen ja kehon rentoutumista. Näillä tunneilla liikkeet suoritetaan rauhallisessa rytmissä ja pyritään mielen hiljentämiseen. Dynaamisempia joogamuotoja ovat Flow- ja ilmajooga, joissa kummassakin sekä venytetään että vahvistetaan kehoa. Flow- ja ilmajoogassa tehtävien liikesarjojen välillä ei välttämättä pidetä erillisiä rentoutusharjoituksia, mutta kuten kaikissa joogamuodoissa, näilläkin joogatunneilla liikkeet suoritetaan hengityksen rytmittämänä ja oman kehon signaaleja kuunnellen. Studio Vintin joogatunnit pyörivät viikon jokaisena päivänä ja joogaamaan voit pistäytyä vaikkapa lounastauolla tai työpäivän päätteeksi. Studio Vintillä joogataan aivan Tampereen keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä, tulitpa sitten mistä suunnasta tahansa. Tervetuloa!

Vuokraa Vintti!

Tilamme ovat myös vuokrattavissa erilaisia tapahtumia varten. Käytettävissä on 30 kpl klaffituoleja, kaksi pöytää, kaksi pukuhuonetta, joista toisen yhteydessä on pieni keittiö, josta löytyy jääkaappeineen kahvin ja vedenkeitin ja pieni määrä astioita. Salin koko on 65 m2.

Tilan vuokrahinta
40 €/h + alv.
Koko päivä 200€ + alv.

Voit järjestää myös yrityksesi Tyhy-päivän Studio Vintillä. Lue lisää täältä!

Studio Vintti

A 31, Näsilinnankatu 34, Tampere, Finland