Näsilinnankatu 34 A 7 krs., 33200 Tampere

Studio

Tervetuloa Vintille


Studio Vintti on Suomen luovin hyvinvointistudio Tampereen kattojen yllä. Tule sellaisena kuin olet, me opastamme sinut alkuun!

Studio Vintti koostuu kahdesta kauniista joogasalista: Studio A ja Studio B. Saleihin kuljetaan eri rapuista (A ja B) , joten olethan tarkkana tuntia varatessasi, jotta tiedät kummasta rapusta sinun tulisi tulla sisään.  Vintille kavutessasi pääset pakoon kaupungin kiirettä ja mieli rauhoittuu jo ovesta sisään astuessasi. Kauniista, hiljaisista ja saleistamme aukeaa maisema Tampereen kattojen ylle. Vintin rauhallinen tunnelma on koettava itse!

Studio Vintti sijaitsee Tampereen keskustassa, kivenheiton päässä Hämeenpuistosta ja Laukontorilta.

Vuokraa Vintti!

Tilamme ovat myös vuokrattavissa erilaisia tapahtumia varten. Voit vuokrata joko toisen studioista, tai molemmat salit, jolloin avaamme tilojen välissä olevan oven. 

Studio A:n puolella käytettävissä on 30 kpl klaffituoleja, kaksi pöytää, kaksi pukuhuonetta, joista toisen yhteydessä on pieni keittiö, josta löytyy jääkaappeineen kahvin ja vedenkeitin ja pieni määrä astioita.
Studio B:n puolella on käytössä yksi pukuhuone ja yksi vessa. Molempien salien koko on n. 65 m2.

Tilan vuokrahinta / studio
1-3 tunnin vuokra-aika: 50 €/h + alv. 
Yli 4 tunnin vuokra-aika:  45 €/h + alv  
Kysy tarjousta pidemmistä vuokra-ajoista!

Voit järjestää myös yrityksesi Tyhy-päivän Studio Vintillä. Lue lisää täältä!

Studio Vintti

A 31, Näsilinnankatu 34, Tampere, Finland
Avaamme 22.1.

Aluehallintoviraston antaman määräyksen mukaisesti ryhmäliikuntapaikat on määrätty suljettavaksi 8.-21.1.
Tämän perusteella Studio Vintti aloittaa kevätkauden vasta 22.1.


Vaikka tilanne on meille yrittäjille äärimmäisen ikävä, suorastaan tukala, haluamme kunniottaa henkilökuntamme, asiakkaidemme ja läheistemme terveyttä ja pelata yhteispeliä tilanteen rauhoittamiseksi.


Ilman joogaa kenenkään ei tarvitse kuitenkaan jäädä!
Virtuaali-Vintillä on kaikille tilaa. Tammikuun ryhmään ehtii vielä hyvin mukaan. Voit ostaa edullisen jäsenyyden alla olevasta linkistä. Jäsenyydet ja kymppikortit ovat myös siirrettävissä Virtuaali-Vintille.
Yksityistilaisuuksina järjestettyjä miniryhmien (1-5 hlö) jooga-ja rentoutustunteja on mahdollista varata meiltä sähköpostitse: vintti@studiovintti.fi


Isommille ryhmille tunnit onnistuvat loistavasti etänä. Meillä on jo parin vuoden kokemus etänä toteutettavista joogatunneista ja äänimaljarentoutuksista. Myös kasvojooga toimii täydellisesti etänä!

Tässä tilanteessa olisimme myös äärimmäisen kiitollisia jokaisesta lahjakorttiostoksesta ja tulevaisuuteen ostetusta joogakortista. Ne auttavat meitä varmistamaan Vintin ovien aukeamisen tälläkin kertaa.
Sydämellinen kiitos kaikesta tuesta ja tsempistä mitä olemme teiltä saaneet, rakkaat asiakkaamme! Kiitos, että olette.
Sanni ja Anu