Näsilinnankatu 34 A 7 krs., 33200 Tampere

Äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutus vie sinut syvärentoutuneeseen tilaan, jossa arjen hektisyys ja stressi unohtuvat. Maljojen kaunis kumahtelu saa aikaan pienen pientä värähtelyä, joka rentouttaa kehon ja mielen. Syvärentoutuminen tasapainottaa elintoimintoja ja alentaa stressitasoja. Äänimaljarentoutus onkin oivallinen irtiotto arjen kiireistä. Studio Vintin upeat, isot käsintaotut äänimaljat ovat rentouttaneet jo lukemattomia ryhmiä Tampereella ja ympäri Suomen.   

Teemme Studio Vintillä suosittuja ryhmärentoutuksia sekä yksilöhoitoja. Äänimaljarentoutus on loistava tapa tarjota ryhmälle hemmottelevan ja stressitasoja tehokkaasti laskevan hengähdyshetken.  Kehon stressitasot laskevat, yleinen toimintakyky ja luovuus paranevat. Usein rentoutuksen jälkeen virtaa riittää, ja asiat tulevat helpommin tehdyksi. Alitajunta alkaa ratkoa ongelmia kuin itsestään. Siksi äänimaljarentoutus sopii erityisen hyvin kokouspäivän ohjelmanumeroksi.  

Yksilöhoidossa äänimaljoja soitetaan kehon vieressä ja päällä, jolloin maljoista lähtevä ääni saa kudoksissa ja soluissa aikaan värähtelyä. Jokaisesta äänimaljasta lähtee omanlaisensa ääni, joka värähtelee kehon eri syvyyksissä, käyden läpi kaikki kudokset ja solukot. Keho ja mieli rentoutuvat tehokkaasti. Äänimaljahoito tehdään joko maaten tai istuen, kumpi sinulle parhaiten sopii. Äänimaljahoidon jälkeen olo voi olla möyhitty, kuten perinteisen hieronnan jäljiltä, mutta mieli on kirkas ja seesteinen.
Äänimaljarentoutuksia ja -hoitoja tekevät Studio Vintillä Sanni ja Anu.  

Varaa ryhmä- tai yksilörentoutus: vintti@studiovintti.fi. 

Avaamme 22.1.

Aluehallintoviraston antaman määräyksen mukaisesti ryhmäliikuntapaikat on määrätty suljettavaksi 8.-21.1.
Tämän perusteella Studio Vintti aloittaa kevätkauden vasta 22.1.


Vaikka tilanne on meille yrittäjille äärimmäisen ikävä, suorastaan tukala, haluamme kunniottaa henkilökuntamme, asiakkaidemme ja läheistemme terveyttä ja pelata yhteispeliä tilanteen rauhoittamiseksi.


Ilman joogaa kenenkään ei tarvitse kuitenkaan jäädä!
Virtuaali-Vintillä on kaikille tilaa. Tammikuun ryhmään ehtii vielä hyvin mukaan. Voit ostaa edullisen jäsenyyden alla olevasta linkistä. Jäsenyydet ja kymppikortit ovat myös siirrettävissä Virtuaali-Vintille.
Yksityistilaisuuksina järjestettyjä miniryhmien (1-5 hlö) jooga-ja rentoutustunteja on mahdollista varata meiltä sähköpostitse: vintti@studiovintti.fi


Isommille ryhmille tunnit onnistuvat loistavasti etänä. Meillä on jo parin vuoden kokemus etänä toteutettavista joogatunneista ja äänimaljarentoutuksista. Myös kasvojooga toimii täydellisesti etänä!

Tässä tilanteessa olisimme myös äärimmäisen kiitollisia jokaisesta lahjakorttiostoksesta ja tulevaisuuteen ostetusta joogakortista. Ne auttavat meitä varmistamaan Vintin ovien aukeamisen tälläkin kertaa.
Sydämellinen kiitos kaikesta tuesta ja tsempistä mitä olemme teiltä saaneet, rakkaat asiakkaamme! Kiitos, että olette.
Sanni ja Anu