Äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutus vie sinut syvärentoutuneeseen tilaan, jossa arjen hektisyys ja stressi unohtuvat. Maljojen kaunis kumahtelu saa aikaan pienen pientä värähtelyä, joka rentouttaa kehon ja mielen. Syvärentoutuminen tasapainottaa elintoimintoja ja alentaa stressitasoja. Äänimaljarentoutus onkin oivallinen irtiotto arjen kiireistä.

Äänimaljarentoutuksessa äänimaljoja soitetaan kehon vieressä tai päällä, jolloin maljoista lähtevä ääni saa kudoksissa ja soluissa aikaan värähtelyä. Rentoutuksessa käytetään erilaisia maljoja ja jokaisesta maljasta lähtee omanlaisensa ääni, joka värähtelee kehon eri syvyyksissä, käyden läpi kaikki kudokset ja solukot. Keho ja mieli rentoutuvat tehokkaasti. Äänimaljarentoutus tehdään joko maaten tai istuen, kumpi sinulle vaan sopii paremmin. Äänimaljarentoutuksen jälkeen olo voi olla möyhitty, kuten perinteisen hieronnan jäljiltä, mutta mieli on kirkas ja seesteinen.

Äänimaljarentoutus auttaa sekä mielen että kehon voimaannuttamisessa. Äänimaljarentoutuksesta on apua monenlaisiin stressiperäisiin oireisiin, kuten unettomuuteen ja heikkoon keskittymiskykyyn ja se on tuonut apua myös erilaisiin kiputiloihin ja jännittyneisiin lihaksiin. Äänimaljarentoutumisessa keskitytään tässä hetkessä olemiseen, kellojen soinnun kuuntelemiseen ja rentoutumisesta nauttimiseen. Varaa yksityinen ryhmä- tai yksilörentoutus vintti@studiovintti.fi.