Ensikertalaiselle

Ekaa kertaa Vintillä?


Avaamme ovet 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Sisään pääset soittamalla alaoven summeria. Studio sijaitsee kerrostalon 7. kerroksessa, joten kunnioitathan talon asukkaiden rauhaa Vintille kavutessasi.

Varaathan paikkasi tunnille ajanvarauskalenteristamme! Näin tiedät, että varmasti mahdut tunnille. Toki voit tulla paikan päälle myös varaamatta, mutta tällöin emme voi taata että mahdut tunnille, tai että tunti varmasti toteutuu. Minimi osallistujamäärä on 4 hlö. Ajanvarauskalenteri lähettää sinulle varmistusähköpostin varatuista tunneista 2 h ennen tunnin alkua (aamutunti 10 h ennen tunnin alkua). Aamutunneille varmistus tulee edeltävänä iltana.

Toivomme, että varaisit tunnin vasta kun tiedät varmasti tulevasi. Näin kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Ymmärämme senkin, että elämä joskus yllättää. Peruthan silloin varauksesi, jotta paikkasi vapautuu seuraavalle.

Toivomme, että piipahdat moikkaamassa meitä vastaanotossa ennen pukkariin menoa. Vintillä on kaksi ovea rappukäytävään, joista toisesta pääset vastaanotton sekä miesten pukuhuoneeseen, toisesta naisten pukuhuoneeseen. Lukitsemme ovet tunnin ajaksi, eikä studiolla ole muita tunnin aikana, joten voit rauhallisin mielin jättää tavarasi pukuhuoneisiin. Ymmärrät varmasti kuitenkin, että Studio Vintti ei vastaa tiloihimme tuodusta omaisuudestasi.

Suosittelemme, että ostat joogatuntisi ennakkoon verkkokaupastamme. Vastaanotossamme voit myös maksaa kortilla tai käteisellä.

Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi Vintin tunneille ja tapahtumiin!

Täältä näet myös useimmin kysyttyjä kysymyksiä: