Näsilinnankatu 34 A 7 krs., 33200 Tampere

Ensikertalaiselle

Ekaa kertaa Vintillä?


Avaamme ovet 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Sisään pääset soittamalla alaoven summeria. Studiomme sijaitsevat kahdessa eri rapussa kerrostalon 7. kerroksessa. Studio A on a-rapussa ja Studio B b-rapussa. Tarkista siis ajanvarausta tehdessä kummassa rapussa tuntisi järjestetään. A-puolelle pääset hissillä perille saakka kun taas B-puolella hissillä pääsee kuudenteen kerrokseen ja viimeinen kerros noustaan portaita.  Kunnioitathan talon asukkaiden rauhaa Vintille kavutessasi.

Varaathan paikkasi tunnille ajanvarauskalenteristamme! Näin tiedät, että varmasti mahdut tunnille. Toki voit tulla paikan päälle myös varaamatta, mutta tällöin emme voi taata että mahdut tunnille tai että tunti varmasti toteutuu. Minimi osallistujamäärä on 4 hlö. Ajanvarauskalenteri lähettää sinulle varmistusähköpostin varatuista tunneista 2 h ennen tunnin alkua (aamutunti 10 h ennen tunnin alkua). Aamutunneille varmistus tulee edeltävänä iltana.

Toivomme, että varaisit tunnin vasta kun tiedät varmasti tulevasi. Näin kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Ymmärämme senkin, että elämä joskus yllättää. Peruthan silloin varauksesi, jotta paikkasi vapautuu seuraavalle.

Toivomme, että piipahdat moikkaamassa meitä vastaanotossa ennen pukkariin menoa. Studio A:n puolella on kaksi ovea rappukäytävään, joista toisesta pääset vastaanottoon sekä miesten pukuhuoneeseen, toisesta naisten pukuhuoneeseen. Studio B:n puolella sisäänkäyntejä on vain yksi, samoin kuin pukuhuoneitakin. Lukitsemme ovet tunnin ajaksi, eikä studiolla ole muita tunnin aikana, joten voit rauhallisin mielin jättää tavarasi pukuhuoneisiin. Ymmärrät varmasti kuitenkin, että Studio Vintti ei vastaa tiloihimme tuodusta omaisuudestasi.

Suosittelemme, että ostat joogatuntisi ennakkoon verkkokaupastamme. Vastaanotossamme voit myös maksaa kortilla tai käteisellä. Meillä käy myös seuraavat liikuntaedut: Smartum-seteli, SmartumPay, ePassi, Virike-seteli, Edenred-kortti, Edenred Pay ja EazyBreak.

Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi Vintin tunneille ja tapahtumiin!

Täältä näet myös useimmin kysyttyjä kysymyksiä:
Avaamme 22.1.

Aluehallintoviraston antaman määräyksen mukaisesti ryhmäliikuntapaikat on määrätty suljettavaksi 8.-21.1.
Tämän perusteella Studio Vintti aloittaa kevätkauden vasta 22.1.


Vaikka tilanne on meille yrittäjille äärimmäisen ikävä, suorastaan tukala, haluamme kunniottaa henkilökuntamme, asiakkaidemme ja läheistemme terveyttä ja pelata yhteispeliä tilanteen rauhoittamiseksi.


Ilman joogaa kenenkään ei tarvitse kuitenkaan jäädä!
Virtuaali-Vintillä on kaikille tilaa. Tammikuun ryhmään ehtii vielä hyvin mukaan. Voit ostaa edullisen jäsenyyden alla olevasta linkistä. Jäsenyydet ja kymppikortit ovat myös siirrettävissä Virtuaali-Vintille.
Yksityistilaisuuksina järjestettyjä miniryhmien (1-5 hlö) jooga-ja rentoutustunteja on mahdollista varata meiltä sähköpostitse: vintti@studiovintti.fi


Isommille ryhmille tunnit onnistuvat loistavasti etänä. Meillä on jo parin vuoden kokemus etänä toteutettavista joogatunneista ja äänimaljarentoutuksista. Myös kasvojooga toimii täydellisesti etänä!

Tässä tilanteessa olisimme myös äärimmäisen kiitollisia jokaisesta lahjakorttiostoksesta ja tulevaisuuteen ostetusta joogakortista. Ne auttavat meitä varmistamaan Vintin ovien aukeamisen tälläkin kertaa.
Sydämellinen kiitos kaikesta tuesta ja tsempistä mitä olemme teiltä saaneet, rakkaat asiakkaamme! Kiitos, että olette.
Sanni ja Anu