Näsilinnankatu 34 A 7 krs., 33200 Tampere

Suolaseremonia

Suolaseremonia on tunnelmallinen ja tunteikas tapahtuma, joka kerää ryhmäsi yhteisen suolamaljan äärelle. Valmistamme yhdessä seremoniallisesti huumaavan tuoksuisen suolasekoituksen. Seremonian aikana jokainen saa lisätä suolamaljaan valitsemansa ainesosan saatesanojen kera: ehkäpä eteeristä öljyä, jonka tuoksu tuo mieleen muistoja tai sinulle tärkeästä paikasta poimittuja kukkia, lempimaustettasi… Ihan mitä tahansa haluat suolaan lisätä!

Jokainen saa muistoksi yhteisestä tunnelmallisesta hetkestänne oman purkillisen tuoksuvaa
kylpysuolaa.

Suolaseremonia on täydellinen ohjelmanumero polttareihin, mothers blessing-juhliin, babyshowereihin ja naisteniltoihin. Suolaseremonia sopii hyvin yhdistettäväksi äänimaljarentoutuksen tai joogatunnin kanssa.

Suolaseremonia sopii ohjelmanumeroksi 5-20 hengelle. Kesto on 1-2,5h.

Pyydä tarjousta!

Avaamme 22.1.

Aluehallintoviraston antaman määräyksen mukaisesti ryhmäliikuntapaikat on määrätty suljettavaksi 8.-21.1.
Tämän perusteella Studio Vintti aloittaa kevätkauden vasta 22.1.


Vaikka tilanne on meille yrittäjille äärimmäisen ikävä, suorastaan tukala, haluamme kunniottaa henkilökuntamme, asiakkaidemme ja läheistemme terveyttä ja pelata yhteispeliä tilanteen rauhoittamiseksi.


Ilman joogaa kenenkään ei tarvitse kuitenkaan jäädä!
Virtuaali-Vintillä on kaikille tilaa. Tammikuun ryhmään ehtii vielä hyvin mukaan. Voit ostaa edullisen jäsenyyden alla olevasta linkistä. Jäsenyydet ja kymppikortit ovat myös siirrettävissä Virtuaali-Vintille.
Yksityistilaisuuksina järjestettyjä miniryhmien (1-5 hlö) jooga-ja rentoutustunteja on mahdollista varata meiltä sähköpostitse: vintti@studiovintti.fi


Isommille ryhmille tunnit onnistuvat loistavasti etänä. Meillä on jo parin vuoden kokemus etänä toteutettavista joogatunneista ja äänimaljarentoutuksista. Myös kasvojooga toimii täydellisesti etänä!

Tässä tilanteessa olisimme myös äärimmäisen kiitollisia jokaisesta lahjakorttiostoksesta ja tulevaisuuteen ostetusta joogakortista. Ne auttavat meitä varmistamaan Vintin ovien aukeamisen tälläkin kertaa.
Sydämellinen kiitos kaikesta tuesta ja tsempistä mitä olemme teiltä saaneet, rakkaat asiakkaamme! Kiitos, että olette.
Sanni ja Anu