Näsilinnankatu 34 A 7 krs., 33200 Tampere

Meidän tarinamme

Tämä tila olisi kuin meille tarkoitettu.

Tämän lauseen kuiskasi Sanni Anulle syksyllä 2016 ollessamme joogaopintojamme syventämässä tulevissa Studio Vintin tiloissa. Sitä saa mitä tilaa, niin tässäkin tapauksessa. Ei vierähtänyt kuin muutama kuukausi kunnes kuulimme tilan vapautuvan. Oli aika ryhtyä unelmoinnista tekoihin: siivet auki, syvä sisäänhengitys, reilusti vauhtia ja suuri hyppy kohti elämäntehtävää.

Vintti oli tilana meille jo ennestään merkityksellinen. Sanni on valmistunut samaisessa paikassa Integral-joogaopettajaksi vuonna 2011 ja molemmat Yin-joogaopettajiksi vuonna 2016. Paikka on kohdellut meitä hyvin useilla kursseilla ja joogatunneilla. Myös me, kuten niin monet muutkin salissa käyneet, ovat tunteneet sen erityislaatuisen, jopa pyhän tunnelman. Sitä tunnelmaa haluamme varjella viimeiseen asti.

Me, Studio Vintin naiset, tahdomme tuoda asiakkaidemme elämään taianomaisen hyvää oloa, joka lähtee oman itsensä etsimisestä, löytämisestä ja tuntemisesta. Uskomme, että oli sitten kyse joogasta, esiintymisestä tai luovuudesta, on päämääränä päästä lähemmäs oman sielun ja sydämen ääntä. Opetuksemme ei ole koskaan autoritääristä, eikä tarpeenamme ole kertoa mitä sinun tulisi elämällesi tehdä. Me annamme käyttöösi ammattitaitomme, työkalumme ja läsnäolomme, mutta pääosassa olet sinä, rakas asiakkaamme.

Avaamme 22.1.

Aluehallintoviraston antaman määräyksen mukaisesti ryhmäliikuntapaikat on määrätty suljettavaksi 8.-21.1.
Tämän perusteella Studio Vintti aloittaa kevätkauden vasta 22.1.


Vaikka tilanne on meille yrittäjille äärimmäisen ikävä, suorastaan tukala, haluamme kunniottaa henkilökuntamme, asiakkaidemme ja läheistemme terveyttä ja pelata yhteispeliä tilanteen rauhoittamiseksi.


Ilman joogaa kenenkään ei tarvitse kuitenkaan jäädä!
Virtuaali-Vintillä on kaikille tilaa. Tammikuun ryhmään ehtii vielä hyvin mukaan. Voit ostaa edullisen jäsenyyden alla olevasta linkistä. Jäsenyydet ja kymppikortit ovat myös siirrettävissä Virtuaali-Vintille.
Yksityistilaisuuksina järjestettyjä miniryhmien (1-5 hlö) jooga-ja rentoutustunteja on mahdollista varata meiltä sähköpostitse: vintti@studiovintti.fi


Isommille ryhmille tunnit onnistuvat loistavasti etänä. Meillä on jo parin vuoden kokemus etänä toteutettavista joogatunneista ja äänimaljarentoutuksista. Myös kasvojooga toimii täydellisesti etänä!

Tässä tilanteessa olisimme myös äärimmäisen kiitollisia jokaisesta lahjakorttiostoksesta ja tulevaisuuteen ostetusta joogakortista. Ne auttavat meitä varmistamaan Vintin ovien aukeamisen tälläkin kertaa.
Sydämellinen kiitos kaikesta tuesta ja tsempistä mitä olemme teiltä saaneet, rakkaat asiakkaamme! Kiitos, että olette.
Sanni ja Anu