Näsilinnankatu 34 A 7 krs., 33200 Tampere

Ilmajooga

Ilmajoogaa Tampereella –
Studio Vintillä


Studio Vintillä, Tampereen kattojen yllä, järjestetään myös ilmajoogatunteja. Ilmajooga yhdistää perinteisen joogan ja ilma-akrobatian, ja siinä liikkeet suoritetaan katosta roikkuvien kankaiden avulla, ilmassa. Ilmajooga on dynaaminen joogalaji, mutta keholle lempeä, jonka jumeja avaava ja lihaksia venyttävä vaikutus on erityisesti istumatyötä tekeville hyvää kehonhuoltoa. Tunnilla keskitytään omaan suoritukseen ja kaikki liikkeet toteutetaan omaa kehoa kuunnellen, ei kehoa pakottaen. Ilmajoogatunnit sopivatkin hyvin kaikentasoisille joogaajille; niin aloittelijoille kuin pidempään jooganneille.

Ilmajooga on dynaamista joogaa, joka samanaikaisesti sekä vetreyttää että vahvistaa kehoa. Katosta roikkuviin kankaisiin tukeutumalla, liikkeet onnistuvat vaivattomasti ilmassa. Kangas antaa paitsi tukea tasapainoiluun, se mahdollistaa myös syvemmän venytyksen. Ilmajooga laukaisee tehokkaasti kehon jännitystiloja ja lisää liikkuvuutta, sillä se vapauttaa tilaa nikamille ja nivelille. Liikkeiden suorittaminen ilmassa vähentää niveliin kohdistuvaa kuormitusta, vapauttaa niskan, selän sekä lantion alueen lukkoja ja venyttää kireitä lihaksia. Kun lihakset vetreytyvät ja lukot avautuvat, verenkierto vilkastuu. Ilmajoogatunnin jälkeen sekä kehosi että mielesi ovat virkistyneitä. Tervetuloa ilmajoogaamaan Tampereelle – lempeälle mutta tehokkaalle tunnille! Ei sovellu raskaana oleville.

Studio Vintti

A 31, Näsilinnankatu 34, Tampere, Finland
Avaamme 22.1.

Aluehallintoviraston antaman määräyksen mukaisesti ryhmäliikuntapaikat on määrätty suljettavaksi 8.-21.1.
Tämän perusteella Studio Vintti aloittaa kevätkauden vasta 22.1.


Vaikka tilanne on meille yrittäjille äärimmäisen ikävä, suorastaan tukala, haluamme kunniottaa henkilökuntamme, asiakkaidemme ja läheistemme terveyttä ja pelata yhteispeliä tilanteen rauhoittamiseksi.


Ilman joogaa kenenkään ei tarvitse kuitenkaan jäädä!
Virtuaali-Vintillä on kaikille tilaa. Tammikuun ryhmään ehtii vielä hyvin mukaan. Voit ostaa edullisen jäsenyyden alla olevasta linkistä. Jäsenyydet ja kymppikortit ovat myös siirrettävissä Virtuaali-Vintille.
Yksityistilaisuuksina järjestettyjä miniryhmien (1-5 hlö) jooga-ja rentoutustunteja on mahdollista varata meiltä sähköpostitse: vintti@studiovintti.fi


Isommille ryhmille tunnit onnistuvat loistavasti etänä. Meillä on jo parin vuoden kokemus etänä toteutettavista joogatunneista ja äänimaljarentoutuksista. Myös kasvojooga toimii täydellisesti etänä!

Tässä tilanteessa olisimme myös äärimmäisen kiitollisia jokaisesta lahjakorttiostoksesta ja tulevaisuuteen ostetusta joogakortista. Ne auttavat meitä varmistamaan Vintin ovien aukeamisen tälläkin kertaa.
Sydämellinen kiitos kaikesta tuesta ja tsempistä mitä olemme teiltä saaneet, rakkaat asiakkaamme! Kiitos, että olette.
Sanni ja Anu