”Tämä tila olisi kuin meille tarkoitettu.”

Tämän lauseen kuiskasi Sanni Anulle syksyllä 2016 ollessamme joogaopintojamme syventämässä tulevissa Studio Vintin tiloissa. Sitä saa mitä tilaa, niin tässäkin tapauksessa. Ei vierähtänyt kuin muutama kuukausi kunnes kuulimme tilan vapautuvan. Oli aika ryhtyä unelmoinnista tekoihin: siivet auki, syvä sisäänhengitys, reilusti vauhtia ja suuri hyppy kohti elämäntehtävää.

Vintti oli tilana meille jo ennestään merkityksellinen. Sanni on valmistunut samaisessa paikassa Integral-joogaopettajaksi vuonna 2011 ja molemmat Yin-joogaopettajiksi vuonna 2016. Paikka on kohdellut meitä hyvin useilla kursseilla ja joogatunneilla. Myös me, kuten niin monet muutkin salissa käyneet, ovat tunteneet sen erityislaatuisen, jopa pyhän tunnelman. Sitä tunnelmaa haluamme varjella viimeiseen asti.

Me, Studio Vintin naiset, tahdomme tuoda asiakkaidemme elämään taianomaisen hyvää oloa, joka lähtee oman itsensä etsimisestä, löytämisestä ja tuntemisesta. Uskomme, että oli sitten kyse joogasta, esiintymisestä tai luovuudesta, on päämääränä päästä lähemmäs oman sielun ja sydämen ääntä. Opetuksemme ei ole koskaan autoritääristä, eikä tarpeenamme ole kertoa mitä sinun tulisi elämällesi tehdä. Me annamme käyttöösi ammattitaitomme, työkalumme ja läsnäolomme, mutta pääosassa olet sinä, rakas asiakkaamme.

Anu

”Suuret unelmat ovat avain sopivan kokoiseen elämään.”

Anu Niemi on rakastettu teatteriopettaja, näyttelijä ja joogaopettaja, joka on jo vuosien ajan opettanut ihmisille kehon ja mielen salaisuuksia. Anun maanläheinen, rehellinen ja valoisa läsnäolo sekä pitkä opetustausta tekevät matkastasi turvallisen ja lempeän kulkea.

Pohjanmaalta kotoisin olevan Anun käsissä ovat monen ikäiset teatteriopiskelijat löytäneet kontaktin kehoonsa ja mieleensä, oppien ymmärtämään itseään syvemmin ja paremmin. Anulle jokainen sielu ja keho on tärkeä ja kaunis. Teatterin puolella Anu on moniottelija, joka on opettamisen ja näyttelemisen lisäksi ohjannut ja käsikirjoittanut esityksiä sekä teatterille että sirkukselle.

StudioVintille Anun mukana muuttaa HealingTHEATRE, joka on teatterin uusi muoto, jonka lähtökohtana on jokaisen ihmisen oikeus olla elämässään pääroolissa, kunnioittaa itseään, kehoaan ja mieltään. HealingTheatre tarjoaa koulutusta, joka antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa täyteen valovoimaasi sekä työ- että henkilökohtaisessa elämässäsi.

Näyttelijä (FIA), Teatteriopettaja (TeM, KK & Draamapedagogi), Integral- ja Yin-joogaopettaja

www.healingtheatre-anuniemi.com

Sanni

”Luovuus on rohkeutta antaa jokaisen vision nousta pintaan.”

Sanni Haahdenmaa on näyttelijä, Kaizen-Muse-luovuusvalmentaja ja lempeästä tyylistään tunnettu joogaopettaja. Kaarinasta kotoisin oleva Sanni on tuttu teatterilavoilta, tv-töistä sekä myös musiikin maailmasta. Kahden tyttären äiti on tehnyt töitä naisten ja äitien hyvinvoinnin edistämiseksi ja voimaannuttamiseksi.

Hoitavat, tiibetiläiset äänimaljat kuuluvat Sannin monipuoliseen osaamiseen. Isot, upeat äänimaljat ovat kulkeneet hänen mukanaan lukemattomissa saleissa, yrityksissä ja kodeissa rentouttaen, hoitaen ja rauhoittaen stressaantuneita ja väsyneitä ihmisiä.

Sannille uuden luominen, ideointi ja oppiminen ovat elämäntapa. Näiden vahvuuksien lisäksi hänen mukanaan Vintille muuttaa Joogamuru, jonka intuitiiivisilla kursseilla ja äänimaljarentoutuksissa tapahtuu usein pieniä ihmeitä. Sannin valovoima ja rakkaus luovat ihmisille turvallisen ilmapiirin etsiä, kokea ja löytää.

Näyttelijä FIA, Kaizen-Muse Creativity Coach, Integral- ja Yin-joogaopettaja, Sacred Pregnancy- ja Naisesta äidiksi -ohjaaja.

www.joogamuru.com

Sanni

”Luovuus on rohkeutta antaa jokaisen vision nousta pintaan.”