20.12. Vintin Joulurauhanjulistus 

28.12. klo 18-19.30 ÄänimaljaYin

31.1. klo 18.30-20  ÄänimaljaYin

Tarinoita ja elämyksiä
koko perheelle

Vintin Voimailta

Vintin Voimailta on nykypäivän nuotiopiiri.
Maailma on täynnä kokemuksia, selviytymistarinoita, sattumuksia ja viisautta, jotka ansaitsevat tulla kerrotuiksi. Me Vintillä haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden istua yhdessä alas kertomusten äärelle. Vintin Voimailta on lämminhenkinen tapahtuma, jonne jokainen on tervetullut kuuntelemaan, kysymään, jakamaan ja oppimaan toisiltamme.

Jokainen ilta tuo mukanaan uuden vieraan ja aihepiirin, jonka ympärille rakennamme keskustelua haastattelun ja osallistujien kysymysten avulla. Vieraat ovat tuttuja tai tuntemattomia kasvoja, joiden tarina kiinnostaa ja koskettaa.

Vintin Voimaillat alkavat elokuussa 2017, ja iltoja järjestetään  kuukauden välein.

10.11. klo 18-20 Kai Vaine: intohimo

14.12. klo 18-20 Riikka Forsberg: selviytyminen 

Menneet illat:

16.8. Kaisa Hela

15.9. Inka Kallén

11.10. Inga Sulin

Satusunnuntai

Vintin Satusunnuntai on koko perheelle tarkoitettu toiminnallinen satuhetki, joka kehittää lasta, viihdyttää aikuista ja parantaa perheen hyvinvointia. Satusunnuntai on aina omanlaisensa kokemus: sadut sekä lukijat vaihtuvat jokaisella kerralla.

Sadut kehittävät kielellisiä ja puheellisia valmiuksia ja ne vaikuttavat ajattelun ja ymmärtävän lukutaidon kehittymiseen. Lukeminen tukee vuorovaikutustaitoja ja tarinoiden kautta lapsi oppii toisista ihmisistä, historiasta ja kulttuureista. Sanat ja kieli ovat ajattelumme tärkein väline, ja kirjallisuutta onkin käytetty pitkään terapiamuotona.

Vintin Satusunnuntai sopii ihan kaikille!
Myös aikuiset ilman lasta ovat tervetulleita. Satuhetki nostaa hymyn huulille, ja mikä onkaan sen parempi tapa laskea stressitasoja kuin kuunnella yhdessä satua lasten kanssa.

Tervetuloa Vintille kuuntelemaan ja nauttimaan saduista!

Satusunnuntain kesto on n. 45-60 minuuttia, ja se sisältää sadun, toiminnallisen osuuden ja lyhyen loppurentoutuksen.