Näsilinnankatu 34 A 7 krs., 33200 Tampere

Tapahtuman tiedot


YogaWheel eli joogapyörä on joogan, venyttelyn ja kehonhallinnan apuväline, joka toimii tukena erityisesti taaksetaivutuksissa, rintakehää avaavissa asanoissa (liikkeissä) ja tasapainoharjoittelussa.

YogaWheel intensiivikurssilla käymme rauhalliseen tahtiin läpi kahden tunnin aikana perusasanat ja liikkeet tutustuen apuvälineen tarjoamiin mahdollisuuksiin.

YogaWheel tunti sopii kaikille jooga- ja liikuntataustaan katsomatta. Tuntii sopii erityisesti istumatyötä tekeville, jotka kärsivät hartiajumeista, huonosta ryhdistä ja eteenpäin työntyvistä hartioista. Istumisesta johtuvat ryhtivirheet aiheuttavat sekä lihaskireyttä että lihasheikkoutta. Hartioiden, selän ja rintarangan alueelle kohdistuvat avaavat venytykset palauttavat selän luonnollista kaarta ja rentouttavat rintalihaksia avaten myös hengitystä.

YogaWheel auttaa myös pehmentämään ja avaamaan kehon fascioita eli lihaskalvoja, joka parantaa kehon liikkuvuutta. Pidempään jooganneet voivat myös syventää YogaWheelin avulla asanaharjoittelua ja löytää syvyyttä joogaharjoitukseen ja linjaukseen.

Kerrothan ohjaajalle, jos sinulla on erityistarpeita terveydellisen tilan vuoksi tai jos olet raskaana. Tällöin ohjaaja osaa huomioida sinut ja antaa enemmän vaihtoehtoja liikkeille.

Esteen sattuessa muista perua varauksesi viimeistään 24h ennen. Muussa tapauksessa joudumme veloittamaan kurssimaksun.

Muista ottaa OMA MATTO MUKAAN. (Mattovuokra 3€)