Näsilinnankatu 34 A 7 krs., 33200 Tampere

Tapahtuman tiedot


Illat tummuvat ja on aika laskeutua kesän vuodenajan tulienergioista ja sykähtelystä kohti syksyä, maadoittua ja rauhoittua. Raikkaat syysaamut, kuulas taivas ja luonnon ihanat värit kutsuvat.
Tule mukaan 2 tuntiseen syvärentouttavaan sunnuntai-illan yin-joogaharjoitukseen. Pääset hiljaiselle matkalle itseen, maadoittumaan ja juurtumaan samalla hoitaen kehosi sidekudoksia.

Yin-joogassa palautamme läsnäolon, rentouden ja hengityksen kautta kehon luonnollisia liikelaajuuksia ja avaamme ja nesteytämme hellävaraisesti kehoamme ympäröiviä sidekudoksia. Koska sidekudokset ovat pehmeää lihaskudosta jäykempiä, asennoissa viivytään rauhassa, useita minuutteja. Etsimme rauhassa jokaiselle sopivat asanat, eli tunti sopii ihan kaikille.

Harjoituksen lopuksi pääset sukeltamaan yoga nidraan, joogin uneen: tilaan jonnekin unen ja valvetilan rajamaille. Tunnin jälkeen olosi on rentoutunut ja mieli seesteinen, mutta ehkä kuitenkin kirkastunut ja valmis tarttumaan syksyn myötä avautuviin uusiin haasteisiin.

Päälle kannattaa pukea mukavat, joustavat vaatteet ja varata myös lämpimiä vaatteita ja esim. villasukat tunnin loppua kohden.
Special Yin 2h