Tapahtuman tiedot8.6. klo 11.30-13.30
Lapatuki – mikä se oikein on? Paljon siitä puhutaan, mutta miten se menikään?
Tällä kaksituntisella matkalla etsimme yhdessä erilaisia keinoja löytää lapojen ja yläselän tuki osaksi harjoitustasi. Usein lihasaktivaation löytyminen voi vaatia vain juuri oikeanlaisen sanoituksen, mikä sytyttää lampun juuri sinun kohdallasi.
Löytämällä oikeanlaisen lihastuen ja -aktivaation yläselän ja hartioiden alueelle osana joogaharjoitustasi, muuttuu harjoituksesi paitsi turvallisemmaksi, myös osin haastavammaksi sillä tunnin jälkeen tulet eri tavoin kiinnittämään huomiota mm. lapojen liikkeeseen ja asentoon osana koko joogaharjoitustasi. Se on kaikki kuitenkin avuksi joogan matkallasi, joten rohkeasti mukaan!
Tunti sopii kaikille joogeille.
Oleellinen osa tätä Special Flowta onkin itse lapatuki eli siipiesi löytäminen. Oma juttunsa onkin se, että tuen muistaa pitää mukana joogaharjoituksessa.
Kytkemme ja taas uudelleenkytkemme tämän lihasaktivaation osaksi jooga-asanoita. Harjoittelemme ensin tutuimpia aurinkotervehdyksen asanoita kiinnittäen huomiota yläselän ja hartia-alueen lihastukeen. Sen jälkeen teemme liikkuvamman flow-harjoituksen, missä siipien kannattelun tärkeys on kantava teema läpi harjoituksen.
Ja kun siivet ovat löytyneet – ehkä lähdet lentoon! Harjoittelemme myös joitakin käsitasapainoja, joissa lapatuki on tärkeässä roolissa. Ehkä rakennat tututkin tasapainoilut nyt uudesta vinkkelistä. Teemme eri asanoita, joista löydät omasi – oli harjoituksesi sitten ihan alkumetreillään tai jos joogamatkasi on jo pidemmällä. Lopun kruunaa pitkä rentoutus, missä annat lapojen ja yläselän sekä koko kehon sulaa vasten mattoa ja ottaa vastaan täydellisen rentouden.

Ohjaajana Riina Tervaoja.
Harjoituksen hinta 30€ tai kaksi rastia Studio Vintin kymppikortista.
Kuukausijäsenet 15€.

Varaathan paikkasi: http://www.varaaheti.fi/studiovintti/