Näsilinnankatu 34 A 7 krs., 33200 Tampere

Tapahtuman tiedot


La 25.1. klo 12:30-14:30

Tule pitkälle ilmajoogalennolle kohti omaa voimaa, rauhaa ja rentoutta!
Tämän parituntisen aloitamme tekemällä silkkien avulla hengityksen rytmittämän, dynaamisen, kehoa lämmittävän ja voimistavan flow-joogaharjoituksen. Silkkiä käytämme apuna haastamaan kehon tasapainoa sekä lisäämään liikkuvuutta ja voimaa.

Loppuharjoitusta kohden rauhoitumme palauttavien ja kehoa avaavien asanoiden pariin, siirtyen silkkiin ja päättäen tunnin pitkään, ihanaan ja hellivään loppurentoutukseen silkin syleilyssä.

Tunnilla etenemme perustuntia reippaammassa tahdissa ja teemme joitakin siirtymiä ja vaativampia asanoita, jotka ovat harvinaisempia Aerialin perusviikkotunneilla. Siksi on suositeltavaa, että et olisi ihan ensikertalainen vaan olet jo löytänyt tuntumaa silkkiin ilmajoogatunneilta tai alkeiskurssilta. Huomioithan, että ilmajooga ei sovi raskaana oleville.

Lennollasi kapteenina toimii Riina Tervaoja

Työpajan hinta on 30€ tai kaksi rastia Studio Vintin kymppikorteista.
Jäsenille hinta on 20€.

Varaathan paikkasi ajanvarauskalenteristamme: www.studiovintti.fi.
Osta lippusi täältä!

Avaamme 22.1.

Aluehallintoviraston antaman määräyksen mukaisesti ryhmäliikuntapaikat on määrätty suljettavaksi 8.-21.1.
Tämän perusteella Studio Vintti aloittaa kevätkauden vasta 22.1.


Vaikka tilanne on meille yrittäjille äärimmäisen ikävä, suorastaan tukala, haluamme kunniottaa henkilökuntamme, asiakkaidemme ja läheistemme terveyttä ja pelata yhteispeliä tilanteen rauhoittamiseksi.


Ilman joogaa kenenkään ei tarvitse kuitenkaan jäädä!
Virtuaali-Vintillä on kaikille tilaa. Tammikuun ryhmään ehtii vielä hyvin mukaan. Voit ostaa edullisen jäsenyyden alla olevasta linkistä. Jäsenyydet ja kymppikortit ovat myös siirrettävissä Virtuaali-Vintille.
Yksityistilaisuuksina järjestettyjä miniryhmien (1-5 hlö) jooga-ja rentoutustunteja on mahdollista varata meiltä sähköpostitse: vintti@studiovintti.fi


Isommille ryhmille tunnit onnistuvat loistavasti etänä. Meillä on jo parin vuoden kokemus etänä toteutettavista joogatunneista ja äänimaljarentoutuksista. Myös kasvojooga toimii täydellisesti etänä!

Tässä tilanteessa olisimme myös äärimmäisen kiitollisia jokaisesta lahjakorttiostoksesta ja tulevaisuuteen ostetusta joogakortista. Ne auttavat meitä varmistamaan Vintin ovien aukeamisen tälläkin kertaa.
Sydämellinen kiitos kaikesta tuesta ja tsempistä mitä olemme teiltä saaneet, rakkaat asiakkaamme! Kiitos, että olette.
Sanni ja Anu