Näsilinnankatu 34 A 7 krs., 33200 Tampere

Tapahtuman tiedot


Kesäkuussa skumppajoogataan Viinikassa Hotel Lillanin suloisessa puutarhassa!

Skumppajooga on rento ja hauska tapa tehdä joogaharjoitus: tunnin aikana nautimme lasillisen laadukasta kuohuvaa joogaliikkeisiin yhdistettynä. Tunti alkaa kuplameditaatiolla, jonka jälkeen lasi seuraa mukana asanasta toiseen vaatien pientä extra-tarkkuutta. Tämä joogaharjoitus sopii myös ensikertalaiselle.
Joogaharjoituksen ohjaa lempeällä otteellaan Studio Vintin Nina Pauhu.

Tarvitset mukaan säähän sopivat joogavaatteet ja oman joogamaton.
Huom! Suomen kesä kun on mitä on, emme säikähdä vaikka aurinko ei täydeltä terältä paistaisikaan. Toki rankkasateella joudumme perumaan tapahtuman. Tällöin saat vaihtaa ostamasi paikan toiselle päivämäärälle (mikäli tilaa on) tai Studio Vintin lahjakorttiin.

Huomioithan, että tapahtumaan ei voi tulla, mikäli sinulla on yhtään hengitystieinfektion oireita tai jos tunnet itsesi kipeäksi.

Tapahtuman hinta on 30€, sisältäen joogaharjoituksen ja kuohuviinilasillisen.
Myös alkoholiton vaihtoehto saatavilla. Olethan yhteydessä meihin, mikäli haluat maksaa liikuntaedulla (Smartum, ePassi, EazyBreak, Edenred).

Sijainti: Lillan Hotel & Cafe & Butik
Kurjentaival 35, Tampere

Varaus-ja peruutusehdot:
Varaat lippusi tapahtumaan Studio Vintin verkkokaupassa tai ajanvarauskalenterin kautta maksamalla paikkasi etukäteen. Esteen sattuessa voit antaa paikkasi toiselle henkilölle tai vaihtaa maksetun paikkasi Studio Vintin normaalihintaiseen joogatuntiin.
Palautamme maksun ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Mikäli joudumme perumaan tapahtuman, voit vaihtaa ostamasi paikan toiselle päivämäärälle (varaustilanteen mukaan) tai Studio Vintin lahjakorttiin.

Lämpimästi tervetuloa!
Osta paikkasi täältä!