Näsilinnankatu 34 A 7 krs., 33200 Tampere

Tapahtuman tiedot


Tiistaisin 3.3.-28.4. klo 14.30-15.45

Pilates on tehokas ja miellyttävä kehonhallintamenetelmä, joka parantaa kehon lihastasapainoa, joustavuutta ja ryhtiä. Kurssin aikana syvennytään rauhallisessa tahdissa pilateksen keskeisiin periaatteisiin ja harjoitteisiin. Kurssi sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille miehille ja naisille. 

Pilateksessa liikkujan omat aistimukset, havainnot ja kokemukset ovat avainasemassa. Harjoittelu on kokonaisvaltaista ja mielen harjoitus on tärkeää siinä missä kehonkin. Ohjaaja tukee jokaisen liikkujan yksilöllistä harjoitusta tekemällä havaintoja ulkopuolelta ja ehdottamalla hyväksi kokemiaan ohjeita liikkujalle sanallisesti, näyttämällä ja koskettamalla.

Kurssi sopii liikkujalle, joka kaipaa hengittävää, liikkeestä toiseen sujuvasti etenevää harjoitusta. Teemme kehoa avaavia, tasapainottavia ja vahvistavia liikkeitä varioiden klassista pilatesrepertuaaria. 

Ota mukaan liikkumiseen sopivat vaatteet, pieni pyyhe, juomapullo ja jumppamatto.

Kurssin hinta on 120€. Voit myös tulla mukaan yksittäiselle tunnille kertamaksulla (20€). Myös Studio Vintin kymppikortit ja jäsenyydet käyvät tälle tunnille.

Muistathan varata paikkasi:

www.varaaheti.fi/studiovintti

Kurssin ohjaa Niina Kastari 

Somatic Pilates –ohjaaja (Somatic Center Finland, tanssinopettaja (Savonia-amk)

Avaamme 22.1.

Aluehallintoviraston antaman määräyksen mukaisesti ryhmäliikuntapaikat on määrätty suljettavaksi 8.-21.1.
Tämän perusteella Studio Vintti aloittaa kevätkauden vasta 22.1.


Vaikka tilanne on meille yrittäjille äärimmäisen ikävä, suorastaan tukala, haluamme kunniottaa henkilökuntamme, asiakkaidemme ja läheistemme terveyttä ja pelata yhteispeliä tilanteen rauhoittamiseksi.


Ilman joogaa kenenkään ei tarvitse kuitenkaan jäädä!
Virtuaali-Vintillä on kaikille tilaa. Tammikuun ryhmään ehtii vielä hyvin mukaan. Voit ostaa edullisen jäsenyyden alla olevasta linkistä. Jäsenyydet ja kymppikortit ovat myös siirrettävissä Virtuaali-Vintille.
Yksityistilaisuuksina järjestettyjä miniryhmien (1-5 hlö) jooga-ja rentoutustunteja on mahdollista varata meiltä sähköpostitse: vintti@studiovintti.fi


Isommille ryhmille tunnit onnistuvat loistavasti etänä. Meillä on jo parin vuoden kokemus etänä toteutettavista joogatunneista ja äänimaljarentoutuksista. Myös kasvojooga toimii täydellisesti etänä!

Tässä tilanteessa olisimme myös äärimmäisen kiitollisia jokaisesta lahjakorttiostoksesta ja tulevaisuuteen ostetusta joogakortista. Ne auttavat meitä varmistamaan Vintin ovien aukeamisen tälläkin kertaa.
Sydämellinen kiitos kaikesta tuesta ja tsempistä mitä olemme teiltä saaneet, rakkaat asiakkaamme! Kiitos, että olette.
Sanni ja Anu