Näsilinnankatu 34 A 7 krs., 33200 Tampere

Tapahtuman tiedot


Tiistaisin 3.3.-28.4. klo 14.30-15.45

Pilates on tehokas ja miellyttävä kehonhallintamenetelmä, joka parantaa kehon lihastasapainoa, joustavuutta ja ryhtiä. Kurssin aikana syvennytään rauhallisessa tahdissa pilateksen keskeisiin periaatteisiin ja harjoitteisiin. Kurssi sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille miehille ja naisille. 

Pilateksessa liikkujan omat aistimukset, havainnot ja kokemukset ovat avainasemassa. Harjoittelu on kokonaisvaltaista ja mielen harjoitus on tärkeää siinä missä kehonkin. Ohjaaja tukee jokaisen liikkujan yksilöllistä harjoitusta tekemällä havaintoja ulkopuolelta ja ehdottamalla hyväksi kokemiaan ohjeita liikkujalle sanallisesti, näyttämällä ja koskettamalla.

Kurssi sopii liikkujalle, joka kaipaa hengittävää, liikkeestä toiseen sujuvasti etenevää harjoitusta. Teemme kehoa avaavia, tasapainottavia ja vahvistavia liikkeitä varioiden klassista pilatesrepertuaaria. 

Ota mukaan liikkumiseen sopivat vaatteet, pieni pyyhe, juomapullo ja jumppamatto.

Kurssin hinta on 120€. Voit myös tulla mukaan yksittäiselle tunnille kertamaksulla (20€). Myös Studio Vintin kymppikortit ja jäsenyydet käyvät tälle tunnille.

Muistathan varata paikkasi:

www.varaaheti.fi/studiovintti

Kurssin ohjaa Niina Kastari 

Somatic Pilates –ohjaaja (Somatic Center Finland, tanssinopettaja (Savonia-amk)