Näsilinnankatu 34 A 7 krs., 33200 Tampere

Tapahtuman tiedot


Nia-tanssin “maksa mitä jaksat”-hyväntekeväisyystunti 28.12. klo 12-13!

Studio Vintti aloittaa Nia-tanssitunnit tammikuussa (alkaen 11.1.20 klo 11.15-12.15). Nyt pääset kokeilemaan tätä ihanaa tanssimuotoa jo ennen viikkotunnin alkamista.

Voit maksaa käteisellä tunnista juuri sen verran kuin haluat.
Ohjaamme tunnin tuoton Pelastakaa lapset ry:n kautta lasten harrastustoimintaan.

Nia on tanssillinen fuusioliikuntalaji, jossa tanssin, kamppailulajien ja tietoisen läsnäolon periaatteet yhdistyvät eheäksi kokonaisuudeksi. Nia-tunti on fyysinen harjoitus, joka liikuttaa monipuolisesti kehoa ja mieltä.

Tunnille voi tulla ilman aiempaa osaamista tai kokemusta. Ensikertalaiset ja lajia harrastaneet tekevät taitavasti suunnitellut harjoitukset omalle keholle sopivalla tavalla ohjaajan neuvoja seuraten. Oman kehon kuuntelu ja keho-mieli yhteyden vahvistaminen ovat kuuluvat jokaiseen nia-harjoitukseen.

Niaa harjoitellaan avojaloin, mukavissa vaatteissa.

Lisätietoja niasta: www.niafinland.fi, www.nianow.com,
Fb Nia Finland

Tunnin ohjaa Suvi Fried.

Suvi Fried on käynyt läpi elämänsä erilaisilla tanssitunneilla ja niasta hän on löytänyt musiikin, tanssillisen liikkeen ja tietoisen läsnäolon tainomaisen yhdistelmän. Nian helposti omaksuttavat liikesarjat ja askelkuviot mahdollistavat koko kehon joustavan käytön jokaisella harjoituskerralla. Nia-tunnilla voi kokea onnistumisen iloa omalle keholle hyvän tuntuisen liikkeen kautta.

Ryhmien ohjaaminen ja hyvinvoinnin vahvistaminen ovat oleet osa Suvin työtä pitkään. Ohjaajana hän pyrkii luomaan kannustavan ja lämpimän ilmapiirin, niin että osallistujat voivat nauttia yhdessä liikkumisen ilosta ja samalla keskittyä omaan harjoitukseen. Nia-harjoituksessa on dynaamiseen liikkeen lisäksi mahdollisuus luovuuteen ja leikkisyyteen.

Nia-tunnille Suvi päätyi tanssi- ja joogatuntien kautta. Nian omalaatuinen yhdistelmä tanssillistä liikettä ja kehonhuoltoa sekä mielenrauhaa herättivät kiinnostuksen kouluttautumiseen ja ohjaamiseen.

Koulutus: Nia White Belt, TtM/HM, sh

Varaathan paikkasi tunnille:
www.varaaheti.fi/studiovintti/