Näsilinnankatu 34 A 7 krs., 33200 Tampere

Tapahtuman tiedot


Nia & Äänimaljat -playshop yhdistää tanssillinen liikkeen ja äänimaljojen taianomaisen, rentouttavan kokemuksen. Playshop alkaa tietoisen liikkeen harjoituksilla, jotka auttavat tunnistamaan kehon ja mielen jännityksiä ja kireyksiä.
Playshopin ensimmäisellä puoliskolla tehdään rauhallinen Nia Moving to Heal -harjoitus, joka koostuu Nian liikekielestä, mutta harjoitus ohjataan kevyempänä niin että jokaisen on mahdollista helposti sovittaa liikkeet omalle keholle sopiviksi.
Nia on kokonaisvaltaista hyvinvointia vahvistavaa fuusioliikuntaa. Musiikki tukee liikkumisen ilon kokemusta. Oman kehon mukainen liike on nian keskeisin periaate.
Nia Moving to Heal -tunti sopii kenelle tahansa liikkujalle kun haluat tehdä hoitavan kehoa lempeästi lämmittävän harjoituksen.
Playshopin toisella puoliskolla asetutaan äänimaljojen johdattelemaan rentoutukseen. Äänimaljarentoutus vietetään itselle mukavassa lepoasennossa. Paikan päältä löytyy vilttejä ja bolstereita tuomaan mukavuutta.
Äänimaljarentoutuksen kokemukset ovat yksilöllisiä, mutta monet kokevat pääsevänsä syvään rentouden ja rauhan olotilaan. Äänimaljojen lempeä sointi ja värähtely auttaa pysähtymään ja hellittämään. Äänimaljojen lisäksi harjoituksessa soitetaan lumoavia koshi-kelloja.
Pukeudu playshopiin mukavasti ja lämpimästi. Kerrospukeutuminen auttaa sovittamaan asun liikkeen ja rentoutumisen vaiheisiin. Ota mukaan oma vesipullo, joogamatto ja lämpimät sukat rentoutumista varten. Maton voi myös vuokrata 4 euron hintaan.
Lämpimästi tervetuloa!

Lipun hinta 39€.

Studio Vintti, studio A.
Näsilinnankatu 34 A, 7. krs.