Tapahtuman tiedot

  • Date:
  • Tapahtumapaikka: Villa Wivi

Minun tarinani –
retriitti kehon ja mielen voimaan
6.-7.10. 2018 Tampereella
Villa Wivissä

Minun tarinani
on retriitti sinulle, joka kaipaat aikaa ja työvälineitä itsesi kohtaamiseen, kuunteluun ja jaksamiseen. Koska olet viimeksi pysähtynyt miettimään kuka ja millainen sinä olet? Miten sinusta on tullut sinä? Millainen sinä haluaisit olla ja mikä sinua estää? Tämä retriitti antaa sinulle mahdollisuuden uudistua, aloittaa matkasi rohkeasti kohti todellisia unelmiasi.

Retriitin aikana käydään kirjoittaen, piirtäen, hengittäen ja liikkuen läpi sekä kehoosi että mieleesi piirtyneitä tarinoita ja kokemuksia. Osaa tarinoistasi olet kantanut mukanasi vuosia ja osa tarinoista ovat tuoreita. Kuuntelemme rentoutuen ja hengitellen kehon kireyksiä, kipuja ja viestejä. Mistä olisi hyvä jo päästä lempeästi irti ja mitä tarinoita olisi hyvä voimistaa. Mitä asioita toistat ja voimistat elämänkerrassasi, mihin olet jäänyt ehkä jumiin. Mieli siirtää uskomuksia, tarinoita ja tunteita alitajuntaan ja sitä kautta kehoosi, joka saattaa tuntua väsymyksenä, yleisenä pahana olona, lihaksien kireytenä tai ylikierroksina. Sisäinen voima ja rauha löytyvät pysähtymällä ja hiljentämällä keho ja mieli.

Retriitti koostuu yhdessä ja yksin tehtävistä harjoitteista, liikkeestä, joogasta ja syvähengityksestä. Kokonaisuutta lähestytään usealta eri kannalta löytäen uusia työvälineitä, myös arjessa jaksamiseen. Jos olet valmis muutokseen, päästämään irti ja aloittamaan puhtaalta pöydältä, niin tervetuloa rentouttavalle matkalle kehon ja mielen voimaan.

Retriitin ohjaaja:
Anu Niemi on näyttelijä, vuorovaikutuskouluttaja, teatteri- ja joogaopettaja. Hän on näyttelijäntyön ohella opettanut useita vuosia kehon ja mielen salaisuuksia teatterin ja joogan tarjoamilla työvälineillä, auttaen ihmisiä löytämään omat vahvuutensa, sekä jaksamaan arjessa.

Näyttelijä, FIA
Teatteriopettaja, TeM, KK, Draamapedagogi
Integral I & II – ja Yin-joogaopettaja
www.healingtheatre-anuniemi.com
www.studiovintti.fi

Ilmoittautuminen ja hinta:

Retriitin hinta 380€ sisältää retriitin, kurssimateriaalit ja ruokailut. Varaat paikkasi lähettämällä yhteystietosi sähköpostiin healingtheatre@gmail.com ja maksamalla varausmaksun 100€ tilille HealingTheatre – Anu Niemi FI5018313500048274. Loppuosa 280€ tulee maksaa 17.9 mennessä. Voit myös maksaa koko summan 380€ (sis alv:n) kerralla.

Peruutusehdot:
Jos retriitti peruuntuu ylivoimaisen esteen vuoksi järjestäjän osalta, retriittimaksu palautetaan lyhentämättömänä. Mikäli osallistuja peruuttaa varauksensa kaksi viikkoa ennen laskutamme 50% hinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu alle viikon sisään hintaa ei palautetta, mutta voit nimetä tilallesi toisen osallistujan.

Paikka ja ruokailu:
Retriitin rauha löytyy ihan Tampereen keskustan kupeesta Lapinnimestä (1,5km Rautatieasemalta). Villa Wivi sijaitsee historiallisessa vuonna 1912 valmistuneessa ja arkkitehti Wivi Lönnin suunnittelemassa Lapinniemen isännöitsijän talossa. Villa Wivi on rauhallinen, esteettinen ja elämyksellinen retriittitila. Villa Wivin luonnonkaunis ympäristö tarjoaa hienon mahdollisuuden poiketa nauttimaan järvimaisemasta, kiemurtelevista rantapoluista tai metsäreiteistä. Villa Wivin herkulliset ruuat ovat terveellisiä ja rakkaudella valmistettuja. Lähituotetut raaka-aineet ovat lähellä sydäntämme. Otamme huomioon myös toiveesi ja erityisruokavaliot. Villa Wiviä emännöi ja ruokailusta vastaa Lillan Hotel Café Butikin äiti Paula Paltila.
(Tilasta tulee huomioida, ettei sinne ole esteetöntä kulkua talon korkean rakennussuojelun vuoksi)

Retriitin ohjelmarunko:

Launtaina 6.10. 2018
10:00 – 11:30 retriitin avaus ja tutustuminen aiheeseen ”minun tarinani”
11:30 – 12:30 lounas
13:00 – 15:00 kävelymeditaatio ja tehtäviä
15:00 – 16:00 kahvit ja purku
16:30 – 17:45 lempeä jooga ja syvärentoutus
18:00 – 19:00 ruokailu
19:00 → omaa aikaa kirjoittamiselle, rentoutumiselle, kylpylä on vieressä…

Sunnuntaina 7.10. 2018
10:00 – 11:30 lempeä aamujooga/kehon avaus, ”Minun kehoni tarina”
11:30 – 12:30 lounas
12:30 – 14:00 tehtäviä ja toimintaa
14:00 – 15:00 kahvit ja loppukeskustelu
15:00 kotiin lähtö

Yöpyminen:
Jos tulet kaukaa ja tarvitset majoitusta, suosittelemme hotelliksi joko Lapinniemen Holiday Spa:ta (sijaitsee 200 m:n päässä Villa Wivistä) tai Hotel Lillania, jonne majoitut kauttamme alennetulla hinnalla.

Etusivu

https://www.holidayclubresorts.com/fi/kohteet/tampereen-kylpyla/majoitus/
https://www.dreamhostel.fi
https://visittampere.fi/majoitus/hotellit/tampereen-hotellit/