Tapahtuman tiedot


Kaipaatko vanhempana tukea asioiden käsittelyyn koskien lapsen koskemattomuutta, seksuaalisuutta ja turvataitoja? Me kaipasimme. Siksi kutsuimme Viekun Anna-Riitta Kässin puhumaan aiheesta Studio Vintillä.

Varhaisvuosina alkanut ikätasoinen seksuaalikasvatus suojaa lasta ja lisää tämän seksuaalista hyvinvointia pitkällä aikavälillä. Luennolla käsitellään alle kouluikäisten ja pikkukoululaisten seksuaalikasvatusta ja erityisesti turvataitoja. Kuinka vastata lapsen kysymyksiin vauvojen alkuperästä, miten reagoida lapsen sukuelinten räpläämiseen ja kuinka voisi parhaiten toimia niin, että toimiva keskusteluyhteys ja luottamus kantaisivat nuoruusvuosiin asti? Miten opettaa lapselle itsemääräämisoikeudesta, muiden rajojen kunnioittamisesta ja turvataidoista kuitenkaan pelottelematta maailman pahuuksista? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksia ja aikaa on myös yleisön kysymyksille ja keskustelulle.

Anna-Riitta Kässi on opettajataustainen doula, seksuaalikasvattaja ja -neuvoja, joka on jo usean vuoden ajan luennoillaan, kirjoituksillaan ja videoillaan jakanut vanhemmille ja lasten kanssa työskenteleville tietoa, vinkkejä ja tukea lasten seksuaalikasvatukseen. Lämmin, asiantunteva ja sopivan humoristinen ote on vuosien varrella keventänyt jo lukuisten vanhempien huolta ja taakkaa ja lisännyt heidän itseluottamustaan tärkeässä kasvatustehtävässään.

Lauantaina 15.6.19 klo 11-12.30 

Studio Vintti, Näsilinnankatu 34 A, 7. krs

tiedustelut: vintti@studiovintti.fi

Varaat paikkasi luennolle ostamalla lipun verkkokaupastamme.

https://studio-vintti.myshopify.com/collections/tapahtumat/products/luento-vanhemmille-lasten-seksuaalikasvatus-ja-turvataidot

Ostotapahtuman jälkeen nimesi siirtyy automaattisesti osallistujalistalle. 

Lämpimästi tervetuloa!