Näsilinnankatu 34 A 7 krs., 33200 Tampere

Tapahtuman tiedot


Kesäkuussa Studio Vintillä kolmen kerran lastenjoogakurssi 7-9 vuotiaille innokkaille pikkujoogaajille!

Lasten joogatunneilla liikutaan leikkisästi ja iloiten joogasatua ja sen hahmoja seuraten. Lasten joogakurssilla lapsi saa harjoitella miltä tuntuu liikkua ilman suorittamista ja odotuksia. Lasten joogassa ei keskitytä liikkeen laatuun eikä linjauksiin vaan nautitaan liikkeestä, iloitaan, tutustutaan omiin vahvuuksiin ja harjoitellaan pysähtymistä ja rauhoittumista hengitystä kuunnellen.

Studio Vintin lastenjoogaohjaajat ovat käyneet Perhejoogan lastenjoogaohjaajakoulutuksen. Kesäkuun kurssin ohjaa Nina Pauhu.

Kurssi järjestetään Studio Vintillä tiistaisin 8.6., 15.6. ja 22.6. klo 15.30-16.15.

Kurssille tarvitaan oma joogamatto ja liikkumiseen sopivat vaatteet.

Kolmen kerran kurssin hinta on 50€ (sis. alv: 10%).
Sitova ilmoittutuminen tapahtuu suorittamalla kurssimaksu Studio Vintin verkkokaupassa. Otathan yhteyttä mieltä askarruttavissa kysymyksissä:
vintti@studiovintti.fi

Toivotamme lapset lämpimästi tervetulleiksi Vintille joogailemaan!

Osta paikka kurssille tääOsta paikkasi täältä!

Avaamme 22.1.

Aluehallintoviraston antaman määräyksen mukaisesti ryhmäliikuntapaikat on määrätty suljettavaksi 8.-21.1.
Tämän perusteella Studio Vintti aloittaa kevätkauden vasta 22.1.


Vaikka tilanne on meille yrittäjille äärimmäisen ikävä, suorastaan tukala, haluamme kunniottaa henkilökuntamme, asiakkaidemme ja läheistemme terveyttä ja pelata yhteispeliä tilanteen rauhoittamiseksi.


Ilman joogaa kenenkään ei tarvitse kuitenkaan jäädä!
Virtuaali-Vintillä on kaikille tilaa. Tammikuun ryhmään ehtii vielä hyvin mukaan. Voit ostaa edullisen jäsenyyden alla olevasta linkistä. Jäsenyydet ja kymppikortit ovat myös siirrettävissä Virtuaali-Vintille.
Yksityistilaisuuksina järjestettyjä miniryhmien (1-5 hlö) jooga-ja rentoutustunteja on mahdollista varata meiltä sähköpostitse: vintti@studiovintti.fi


Isommille ryhmille tunnit onnistuvat loistavasti etänä. Meillä on jo parin vuoden kokemus etänä toteutettavista joogatunneista ja äänimaljarentoutuksista. Myös kasvojooga toimii täydellisesti etänä!

Tässä tilanteessa olisimme myös äärimmäisen kiitollisia jokaisesta lahjakorttiostoksesta ja tulevaisuuteen ostetusta joogakortista. Ne auttavat meitä varmistamaan Vintin ovien aukeamisen tälläkin kertaa.
Sydämellinen kiitos kaikesta tuesta ja tsempistä mitä olemme teiltä saaneet, rakkaat asiakkaamme! Kiitos, että olette.
Sanni ja Anu