Näsilinnankatu 34 A 7 krs., 33200 Tampere

Tapahtuman tiedot


15.1.-25.3. 2020 klo 16.15-17.15.

Tervetuloa tanssimaan – juuri sellaisena kuin olet! Nyt on aika toteuttaa lapsuuden unelma! Et tarvitse aiempaa kokemusta baletista.

Tunnilla keskitytään kehon ja mielen hellimiseen klassisen baletin liikekielen ja musiikin avulla. Baletti parantaa ryhtiä, kehonhallintaa, tasapainoaistia sekä lisää oman kehon hahmotusta. Etenkin istumatyöläisille lihaksistoa hellivät, venyttävät ja eritavoin haastavat liikkeet ovat erinomaisia.

Liikkeet tehdään omaa kehoa kuunnellen, opettajan tarkassa ohjauksessa. Turvallisia linjauksia vahtien opettajan tehtävänä on myös kertoa kunkin liikkeen hyödyistä ja tarkoitusperistä. Mukaan tarvitset mukavat liikuntavaatteet, balettitossut tai nilkkasukat sekä vesipullon.

Tuntia ei pidetä hiihtolomaviikolla 9 (26.2.)

Opettajana toimii valovoimainen tanssija, näyttelijä Ronja Alatalo.

Kurssin hinta on 140€.
Huom! Studio Vintin joogakortin tai jäsenyyden omaaville hinta vain 120€.

Mikäli kurssilla on tilaa, voit myös tulla yksittäisille tunneille (kertamaksu 20€). Siinä tapauksessa varaathan paikan ajanvarauskalenteristamme: www.varaaheti.fi/studiovintti/

Lämpimästi tervetuloa!

Avaamme 22.1.

Aluehallintoviraston antaman määräyksen mukaisesti ryhmäliikuntapaikat on määrätty suljettavaksi 8.-21.1.
Tämän perusteella Studio Vintti aloittaa kevätkauden vasta 22.1.


Vaikka tilanne on meille yrittäjille äärimmäisen ikävä, suorastaan tukala, haluamme kunniottaa henkilökuntamme, asiakkaidemme ja läheistemme terveyttä ja pelata yhteispeliä tilanteen rauhoittamiseksi.


Ilman joogaa kenenkään ei tarvitse kuitenkaan jäädä!
Virtuaali-Vintillä on kaikille tilaa. Tammikuun ryhmään ehtii vielä hyvin mukaan. Voit ostaa edullisen jäsenyyden alla olevasta linkistä. Jäsenyydet ja kymppikortit ovat myös siirrettävissä Virtuaali-Vintille.
Yksityistilaisuuksina järjestettyjä miniryhmien (1-5 hlö) jooga-ja rentoutustunteja on mahdollista varata meiltä sähköpostitse: vintti@studiovintti.fi


Isommille ryhmille tunnit onnistuvat loistavasti etänä. Meillä on jo parin vuoden kokemus etänä toteutettavista joogatunneista ja äänimaljarentoutuksista. Myös kasvojooga toimii täydellisesti etänä!

Tässä tilanteessa olisimme myös äärimmäisen kiitollisia jokaisesta lahjakorttiostoksesta ja tulevaisuuteen ostetusta joogakortista. Ne auttavat meitä varmistamaan Vintin ovien aukeamisen tälläkin kertaa.
Sydämellinen kiitos kaikesta tuesta ja tsempistä mitä olemme teiltä saaneet, rakkaat asiakkaamme! Kiitos, että olette.
Sanni ja Anu