Näsilinnankatu 34 A 7 krs., 33200 Tampere

Tapahtuman tiedot


16.1.-26.3. 2020 klo 17.15.-18.15.

Tunti on suunnattu aikuisbalettia jo hieman harrastaneille tai tanssin pariin palaaville. Tunti sopii myös kehonhuoltotarkoitukseen aktiivisemmille tanssijoille. Tunnilla keskitytään, kehon ja mielen hellimiseen klassisen baletin liikekielen ja musiikin avulla.

Baletti parantaa ryhtiä, kehonhallintaa, tasapainoaistia ja lisää oman kehon hahmotusta. Etenkin istumatyöläisille lihaksistoa hellivät, venyttävät ja eri tavoin haastavat liikkeet ovat erinomaisia.

Liikkeet tehdään omaa kehoa kuunnellen, opettajan tarkassa ohjauksessa. Turvallisia linjauksia vahtien opettajan tehtävänä on myös kertoa kunkin liikkeen hyödyistä ja tarkoitusperistä.

Mukaan tarvitset mukavat liikuntavaatteet, balettitossut tai nilkkasukat sekä vesipullon.

Opettajana toimii valovoimainen tanssija, näyttelijä Ronja Alatalo.

Tanssitunnit torstaisin 16.1.-26.3. 2020 klo 17.15-18.15.
Tuntia ei pidetä hiihtoloviikolla 9 eli 27.2.

Kurssin hinta 140€.
Huom! Vintin joogakortin tai jäsenyyden omaaville 120€.

Mikäli kurssilla on tilaa, voit tulla myös yksittäisille tunneille (kertamaksu 20€). Siinä tapauksessa varaathan paikan ajanvarauskalenteristamme: www.varaaheti.fi/studiovintti/

Lämpimästi tervetuloa!

Avaamme 22.1.

Aluehallintoviraston antaman määräyksen mukaisesti ryhmäliikuntapaikat on määrätty suljettavaksi 8.-21.1.
Tämän perusteella Studio Vintti aloittaa kevätkauden vasta 22.1.


Vaikka tilanne on meille yrittäjille äärimmäisen ikävä, suorastaan tukala, haluamme kunniottaa henkilökuntamme, asiakkaidemme ja läheistemme terveyttä ja pelata yhteispeliä tilanteen rauhoittamiseksi.


Ilman joogaa kenenkään ei tarvitse kuitenkaan jäädä!
Virtuaali-Vintillä on kaikille tilaa. Tammikuun ryhmään ehtii vielä hyvin mukaan. Voit ostaa edullisen jäsenyyden alla olevasta linkistä. Jäsenyydet ja kymppikortit ovat myös siirrettävissä Virtuaali-Vintille.
Yksityistilaisuuksina järjestettyjä miniryhmien (1-5 hlö) jooga-ja rentoutustunteja on mahdollista varata meiltä sähköpostitse: vintti@studiovintti.fi


Isommille ryhmille tunnit onnistuvat loistavasti etänä. Meillä on jo parin vuoden kokemus etänä toteutettavista joogatunneista ja äänimaljarentoutuksista. Myös kasvojooga toimii täydellisesti etänä!

Tässä tilanteessa olisimme myös äärimmäisen kiitollisia jokaisesta lahjakorttiostoksesta ja tulevaisuuteen ostetusta joogakortista. Ne auttavat meitä varmistamaan Vintin ovien aukeamisen tälläkin kertaa.
Sydämellinen kiitos kaikesta tuesta ja tsempistä mitä olemme teiltä saaneet, rakkaat asiakkaamme! Kiitos, että olette.
Sanni ja Anu