Näsilinnankatu 34 A 7 krs., 33200 Tampere

Tapahtuman tiedot

  • Date:
  • Tapahtumapaikka: Zoom

Haluatko oppia seisomaan käsilläsi? Tässä siis hauska haaste tälle keväälle!
Tule oppimaan käsinseisontaa yhdessä sirkustaiteilija Katerina Repposen kanssa. Tunnit ovat tarkoitettu alkeistason oppilaille eli kurssille ei ole ennakkovaatimuksia – ainoastaan innokasta treenimieltä tarvitaan!

Kurssi toteutetaan etänä Zoomin kautta, joten voit osallistua vaikka omasta olohuoneesta. Kurssilla harjoitellaan käsinseisonnan perusteita. Tunnin kestävä tehokas treeni sisältää monipuolisia harjoituksia, jotka kehittävät käsinseisonnan tekniikkaa, liikkuvuutta sekä voimaa. Tehokkaan treenin lisäksi saat monipuolisia harjoituksia, joita voit tehdä omatoimisesti kotona.

Mikäli olet harjoitellut käsinseisontaa jo aikaisemmin, tämä kurssi sopii myös sinulle, koska jokaisesta harjoituksesta annetaan 2-3 eritasoista vaihtoehtoa.

Harjoituksia varten tarvitset

– riittävästi seinätilaa, niin että voit tulla käsinseisonnasta pois turvallisesti

– kaksi saman korkuista tuolia

– matto (esim. joogamatto)

– keppi (esim. harjanvarsi)

Ohjaajana toimii Katerina Repponen, sirkustaiteilija, joka on esiintynyt ympäri maailman jo 20 maassa. Esiintymisen lisäksi Katerina on toiminut sirkusopettajana yli 10 vuotta. Hän on erikoistunut käsinseisonnan lisäksi pariakrobatiaan ja jalkajongleeraukseen.

Kurssi järjestetään kolmena maanantai-iltana: 17.5., 24.5. ja 31.5. klo 17-18
Kurssin hinta (kaikki kolme harjoitusta) on 70€ (sis. alv:n).

Jos tunnin ajankohta ei sovi sinulle voit silti ilmoittautua kurssille ja tehdä tunnin jälkikäteen tallenteen kautta. Tallenne lähetetään jokaisen tunnin jälkeen ja se näkyy viikon verran. Voit myös tallentaa tunnin omalle koneelle ja tehdä tunnin omaan tahtiin silloin kun sinulle sopii.

”Aloitetaan käsinseisontatreeni rauhallisesti ja turvallisesti, mutta tehokkaasti!” Kate

Lämpimästi tervetuloa mukaan!
Osta paikkasi täältä!