Tapahtuman tiedot

Tämä tapahtuma päättyi 16 kesäkuu 2019


15.-16.6.19 klo 13-16.30

Haluatko joogata nivelystävällisesti ja kehittyä asanaharjoituksessasi?
Oletko saanut monenlaista linjausohjetta, kuitenkaan täysin ymmärtämättä, mitä niillä haetaan takaa? Tai oletko ehkä joogaopettaja ja haluat ohjata oppilaitasi kohti turvallista harjoitusta?

Kaikki meistä tietävät, että etenkin vinyasa flow – tai muissa virtaavissa harjoituksissa on välillä haastavaakin antaa tai ottaa vastaan tarkempia ohjeita kehon kytkentöihin ja nivelten hyviin asentoihin liittyen, ilman että liikkeen virtaavuus kärsii ja liike joudutaan pystäyttämään.

Tule siis mukaan tälle viikonlopun kurssille oppimaan ja ihmettelemään kehoa oikein ajan kanssa ja virittämään oma asanaharjoitus uudelle tasolle. Molempina päivinä käytämme reilun kaksi tuntia puhtaasti anatomian ja oman kehon opiskeluun ja päivä päätetään teeman mukaiseen flow -harjoitukseen.

Aiempaa kokemusta flow -joogasta et tarvitse. Päinvastoin, tämä voi olla jopa hyvä paikka aloittaa turvallinen harjoitus.

Aikataulu:

La 15.6. klo 13-16:30

Alaraajat, lantio, alaselkä

Tutkaillaan etenkin seisoma- ja istuma-asanoiden anatomiaa ja turvallisia linjauksia. Tutustutaan yksilöllisiin eroihin ja opetellaan kytkentöjä, joilla turvataan ja tuetaan kehon nivelten ja selkärangan terveitä asentoja. Käydään läpi nivelten bandhat, eli suojat ja opit käyttämään niitä omassa harjoituksessasi.

Työpaja päätetään alavartaloon keskittyvään flow -harjoitukseen, jossa otetaan opit käyttöön.

 

Su 16.6. klo 13-16:30

Yläraajat, hartialinja, rintakehä, kaularanka

Tutkaillaan etenkin käsien asentoa seisoma-asanoista alaspäinkatsovaan koiraan, vinyasa punnerukseen ja myös joihinkin mudriin. Tutustutaan yksilöllisiin eroihin ja opetellaan kytkentöjä, joilla turvataan ja tuetaan kehon nivelten ja selkärangan terveitä asentoja. Käydään läpi yläraajojen nivelten sekä rinta- ja kaularangan bandhat.

Työpaja päätetään ylävartaloon keskittyvään flow -harjoitukseen, jossa otetaan opit käyttöön.

Kurssin hinta:

100€ (sis. alv:n).

HUOM!
EARLY BIRD-HINTA 90€ (voimassa 31.5. asti).

Ilmoittautuminen sulkeutuu pe 14.6.

Kouluttaja:

Kurssin ohjaajana toimii fysioterapeutti, joogaopettaja Outi-Maija Itkonen.
Outi-Maija on ohjannut ja opettanut jooga-anatomiaa jo vuodesta 2013 asti usealla paikkakunnalla ja joogakoululla, myös osana joogaopettajakoulutusta.
Kurssit ovat olleet pidettyjä ja niistä on tullut paljon iloista ja positiivista palautetta.

Varaathan mukaan vettä, mukavat vaatteet, joogamaton, muistiinpanovälineet (jos haluat), sekä pientä, päivän mittaan naposteltavaa helppoa evästä. Emme pidä varsinaista lounastaukoa kurssin aikana.

Lämpimästi tervetuloa!
Tiedustelut:
vintti@studiovintti.fi