Näsilinnankatu 34 A 7 krs., 33200 Tampere

Tapahtuman tiedot


Oletko haaveillut ilmajoogasta ja uuden harrastuksen aloittamisesta?
Nyt siihen on loistava mahdollisuus Studio Vintin kahden tunnin Ilmajoogan alkeiskurssilla. Tällä intensiivikurssilla opit käyttämään turvallisesti aerial-silkkiä kokeneiden ja koulutettujen ohjaajiemme opastuksella. Saat kattavan opastuksen alkuasentoihin- ja asanoihin, joita käytetään ilmajoogan viikkotunneilla. Ilmajoogan alkeiskurssi päättyy pitkään ja ihanaan syvärentoutukseen silkin syleilyssä.

Ilmajooga ei sovi raskaana oleville.

Huom! Ilmajoogassa käytetään joogamattoa. Hygieniasyistä suosittelemme omaa mattoa, mutta meiltä voit myös vuokrata maton 4€ hintaan.

Kurssin hinta on 40€ (sis alv:n 10%)

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa oma silkkisi ostamalla paikkasi Studio Vintin verkkokaupasta tai ajanvarauskalenterimme verkkomaksutoiminnon kautta. Ajanvarauskalenterissa tapahtumat tulevat myyntiin neljä viikkoa ennen kurssin alkua. Huom! Mikäli haluat käyttää kurssiin lahjakorttia tai liikuntaetua, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Peruutusehdot
Esteen sattuessa kurssipaikka on siirrettävä toiselle päivämäärälle 24h ennen kurssin alkua. Voit myös lahjoittaa paikkasi eteenpäin. Palautamme maksun ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Tiloissamme on maskisuositus vallitsevan ohjeistuksen mukaisesti. Kun olet saapunut omalle silkkipaikallesi, voit halutessasi ottaa maskin pois kurssin ajaksi.
Opettajana toimii joogaohjaaja Eeva-Maria Pasonen

Lämpimästi tervetuloa!