Näsilinnankatu 34 A 7 krs., 33200 Tampere

Tapahtuman tiedot


Oletko haaveillut ilmajoogasta ja uuden harrastuksen aloittamisesta?
Nyt siihen on loistava mahdollisuus Studio Vintin kahden tunnin Ilmajoogan alkeiskurssilla. Tällä intensiivikurssilla opit käyttämään turvallisesti aerial-silkkiä kokeneiden ja koulutettujen ohjaajiemme opastuksella. Saat kattavan opastuksen alkuasentoihin- ja asanoihin, joita käytetään ilmajoogan viikkotunneilla. Ilmajoogan alkeiskurssi päättyy pitkään ja ihanaan syvärentoutukseen silkin syleilyssä.

Ilmajooga ei sovi raskaana oleville.

Huom! Ilmajoogassa käytetään joogamattoa. Hygieniasyistä suosittelemme omaa mattoa, mutta meiltä voit myös vuokrata maton 4€ hintaan.

Kurssin hinta on 40€ (sis alv:n 10%)

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa oma silkkisi ostamalla paikkasi Studio Vintin verkkokaupasta tai ajanvarauskalenterimme verkkomaksutoiminnon kautta. Ajanvarauskalenterissa tapahtumat tulevat myyntiin neljä viikkoa ennen kurssin alkua. Huom! Mikäli haluat käyttää kurssiin lahjakorttia tai liikuntaetua, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Peruutusehdot
Esteen sattuessa kurssipaikka on siirrettävä toiselle päivämäärälle 24h ennen kurssin alkua. Voit myös lahjoittaa paikkasi eteenpäin. Palautamme maksun ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Tiloissamme on maskisuositus vallitsevan ohjeistuksen mukaisesti. Kun olet saapunut omalle silkkipaikallesi, voit halutessasi ottaa maskin pois kurssin ajaksi.

Opettajana toimii joogaohjaaja Nina Pauhu

Osta paikkasi täältä:

Ilmajoogan alkeet 6.6. klo 13.30-15.30

Lämpimästi tervetuloa!

Avaamme 22.1.

Aluehallintoviraston antaman määräyksen mukaisesti ryhmäliikuntapaikat on määrätty suljettavaksi 8.-21.1.
Tämän perusteella Studio Vintti aloittaa kevätkauden vasta 22.1.


Vaikka tilanne on meille yrittäjille äärimmäisen ikävä, suorastaan tukala, haluamme kunniottaa henkilökuntamme, asiakkaidemme ja läheistemme terveyttä ja pelata yhteispeliä tilanteen rauhoittamiseksi.


Ilman joogaa kenenkään ei tarvitse kuitenkaan jäädä!
Virtuaali-Vintillä on kaikille tilaa. Tammikuun ryhmään ehtii vielä hyvin mukaan. Voit ostaa edullisen jäsenyyden alla olevasta linkistä. Jäsenyydet ja kymppikortit ovat myös siirrettävissä Virtuaali-Vintille.
Yksityistilaisuuksina järjestettyjä miniryhmien (1-5 hlö) jooga-ja rentoutustunteja on mahdollista varata meiltä sähköpostitse: vintti@studiovintti.fi


Isommille ryhmille tunnit onnistuvat loistavasti etänä. Meillä on jo parin vuoden kokemus etänä toteutettavista joogatunneista ja äänimaljarentoutuksista. Myös kasvojooga toimii täydellisesti etänä!

Tässä tilanteessa olisimme myös äärimmäisen kiitollisia jokaisesta lahjakorttiostoksesta ja tulevaisuuteen ostetusta joogakortista. Ne auttavat meitä varmistamaan Vintin ovien aukeamisen tälläkin kertaa.
Sydämellinen kiitos kaikesta tuesta ja tsempistä mitä olemme teiltä saaneet, rakkaat asiakkaamme! Kiitos, että olette.
Sanni ja Anu