Näsilinnankatu 34 A 7 krs., 33200 Tampere

Tapahtuman tiedot


Nyt on mahdollisuus päästä kokeilemaan Doron Yogaa kevään aikana Studio Vintillä! Doron Yoga Workshopit 29.3. klo 12-13.30 ja 24.5. klo 12-13.30.

Doron Yoga on Doron Hanochin luoma metodi, joka yhdistää asanoita kolmesta ashtangajoogan sarjasta yhdeksi virtaavaksi harjoitteeksi. Siinä missä ashtangajoogassa harjoitus pysyy muuttumattomana, Doron Yogan asanasarja vaihtuu tunneittain ja teemoittain.

Harjoitukselle ominaista on huolellisesti suunniteltu tuntirakenne, johon sisältyy alkulämmittelyt, aurinkotervehdykset ja variaatiot, seisovat ja tasapainoasanat, keskivartaloa vahvistavat liikkeet, eteen- ja taaksetaivutukset, inversiot ja loppurentoutus.

Doron Yoga-metodi yhdistää ashtangajoogasta tuttuja teemoja (ujjayi-hengitys, lihaslukot, dynaamisuus) zen-mielentilaan luoden monimuotoisen ja tasapainoisen tunnin täynnä virtaavuutta ja mielenrauhaa.

Kaiken tasoiset harjoittelijat ovat tervetulleita,  kokemusta ashtangajoogasta ei tarvita.

Tunnin ohjaa Anni Rainio.

Annin joogapolku alkoi 14-vuotiaana hathajoogalla. Parikymppisenä Anni löysi ashtangajoogan pariin, jossa dynaamisuus ja nopea eteneminen koukuttivat. Vuosien varrella Annin harjoitus on kehittynyt  anatomisempaan, tutkivampaan ja monimuotisempaan suuntaan. Annin tunneilla yhdistyy dynaamisuus, huolellisuus ja sydämellisyys.

Teatterialan ammattilaisena Annilla on voimakas läsnäolo ja taitavat ryhmänohjaustaidot. Hänellä on kyky huomioida ryhmän tarpeet ja tasot yksilökohtaisesti.

”Anni on aivan valtavan lämmin ja ammattitaitoinen opettaja. Anni osaa todella ihanasti kiinnittää huomion juuri oikeisiin yksityiskohtiin. Kiitos!”

”Erittäin energinen, sydämellinen ja osaava ope josta huokuu henkisyys ja syvällisempi ymmärrys joogafilosofiasta. Suosittelen lämpimästi.”

”Asiantuntevaa ohjausta täysillä panostaen. Hyvä fiilis.”

Tunnin hinta on 20€. Myös kaikki Studio Vintin kortit ja jäsenyydet käyvät tälle tunnille. Varaathan paikkasi osoitteessa: www.studiovintti.fi. Voit myös lunastaa paikan suoraan verkkokaupasta, jolloin erillistä varausta ei tarvita.