Näsilinnankatu 34 A 7 krs., 33200 Tampere

Tapahtuman tiedot29.1. klo 19-20.30

Studio Vintin Sanni ja Anu yhdistävät osaamistaan luoden osallistujille erityisen, tunnelmallisen kokemuksen. Rauhoittava äänimaljajooga on sekoitus hidastempoista Yin-joogaa sekä tiibetiläisten äänimaljojen värähtelevää sointia.
Maljat säestävät lempeätä joogaharjoitusta.

Kahden ohjaajaan läsnäollessa pystymme entistä paremmin ottamaan huomioon jokaisen osallistujan harjoituksen henkilökohtaisempi tukeminen.
ÄänimaljaYin päättyy noin puolen tunnin mittaiseen äänimaljarentoutukseen.

Tarvitset mukaan rennot, lämpimät vaatteet villasukkineen sekä joogamaton. Tiloissa on vilttejä ja bolstereita lainattavaksi. Voit myös vuokrata joogamaton 3€:n hintaan.
Harjoituksen hinta on 35€ tai kaksi rastia mistä tahansa 10 x joogakortistamme.
Studio Vintin jäsenkorteilla hinta 20€.

Harjoituksen voit maksaa verkkokaupassamme tai vastaanotossamme.
Varaathan lisäksi paikkasi Studio Vintin ajanvarausjärjestelmästä:
www.varaaheti.fi/studiovintti
Sydämellisesti tervetuloa!
Sanni ja Anu

Osta lippusi täältä!

Avaamme 22.1.

Aluehallintoviraston antaman määräyksen mukaisesti ryhmäliikuntapaikat on määrätty suljettavaksi 8.-21.1.
Tämän perusteella Studio Vintti aloittaa kevätkauden vasta 22.1.


Vaikka tilanne on meille yrittäjille äärimmäisen ikävä, suorastaan tukala, haluamme kunniottaa henkilökuntamme, asiakkaidemme ja läheistemme terveyttä ja pelata yhteispeliä tilanteen rauhoittamiseksi.


Ilman joogaa kenenkään ei tarvitse kuitenkaan jäädä!
Virtuaali-Vintillä on kaikille tilaa. Tammikuun ryhmään ehtii vielä hyvin mukaan. Voit ostaa edullisen jäsenyyden alla olevasta linkistä. Jäsenyydet ja kymppikortit ovat myös siirrettävissä Virtuaali-Vintille.
Yksityistilaisuuksina järjestettyjä miniryhmien (1-5 hlö) jooga-ja rentoutustunteja on mahdollista varata meiltä sähköpostitse: vintti@studiovintti.fi


Isommille ryhmille tunnit onnistuvat loistavasti etänä. Meillä on jo parin vuoden kokemus etänä toteutettavista joogatunneista ja äänimaljarentoutuksista. Myös kasvojooga toimii täydellisesti etänä!

Tässä tilanteessa olisimme myös äärimmäisen kiitollisia jokaisesta lahjakorttiostoksesta ja tulevaisuuteen ostetusta joogakortista. Ne auttavat meitä varmistamaan Vintin ovien aukeamisen tälläkin kertaa.
Sydämellinen kiitos kaikesta tuesta ja tsempistä mitä olemme teiltä saaneet, rakkaat asiakkaamme! Kiitos, että olette.
Sanni ja Anu