Näsilinnankatu 34 A 7 krs., 33200 Tampere

Tapahtuman tiedotTervetuloa kehoa ja mieltä hoitavaan äänimaljarentoutukseen Studio Vintille!

Mitä jos kerrankin saisit vain levätä ja ottaa vastaan;
tipahtaa tilaan, jossa sinulta ei odoteta yhtään mitään. Äänimaljarentoutuksessa sinun ei tarvitse yrittää edes rentoutua. Riittää, että avaudut hetkelle ja läsnäololle. Otat vain vastaan mitä maljat haluavat sinulle tällä kertaa antaa.

Keho ja mieli puhdistuvat ja energisoituvat lempeästi meditatiivisen, ikiaikaisen tekniikan avulla. Äänimaljojen pehmeät ääniaallot hierovat ja energisoivat jokaisen solun kehossasi ja antavat mielellesi tilaa hiljentyä.

Rentoutuksessa saat vain olla ja rentoutua, ottaa vastaan tiibetiläisten äänimaljojen värähtely, joka resonoi kehosi jokaisessa solussa. Sanni auttaa sinua rentoutumaan myös puheellaan.

Ota mukaan LÄMPIMÄT VAATTEET VILLASUKKINEEN, halutessasi tyyny sekä vesipullo. Puhdistavan rentoutuksen jälkeen tarvitset paljon vettä ja lepoa.
Itse rentoutus kestää n. 40-45 minuuttia jolloin aikaa jää hyvin myös heräilyyn syvärentoutuksesta sekä mahdolliseen kokemusten jakamiseen tai kysymysten esittämiseen.

Lunasta oma paikkasi rentoutukseen verkkokaupastamme. Voit myös maksaa osallistumisesi paikan päällä, mutta muistathan varata paikan osoitteessa www.varaaheti.fi/studiovintti.
12 nopeinta pääsee kapuamaan halustessaan Aerial-silkkiin rentoutumaan.

Äänimaljarentoutuksen hinta on 30€ tai kaksi rastia Studio Vintin kymppikorteista.
Vintin jäsenkorteilla hinta on 15€.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Rentoutuksen ohjaa joogaopettaja ja äänimaljahoitaja Sanni Haahdenmaa.