Tapahtuman tiedot


AERIAL 1
joogaopettajakoulutus

Studio Vintin syventävä joogaopettajakoulutus:
Aerial 1 – Joogaopettajakoulutus

Ajankohta:

23.- 24.2. 2019 la klo 10-18 ja su klo 9-17
30.-31.3. 2019 la klo 10-18 ja su klo 9-16

Lähiopetusta 31 h + kotitehtävät 4 h
sekä Aerial-tunnit, vähintään 3h (kurssin hinta sisältää 3 ilmajoogatuntia Studio Vintillä).
Koulutuksen laajuus yhteensä: 38 h.

Koulutus on suunnattu joogaopettajille ja liikunnan ammattilaisille syventävänä koulutuksena. Kurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää omaa harjoitustasi ja antaa tarvittavat valmiudet touteuttaa omia ohjattuja ilmajoogatunteja.

Kurssi tarjoaa kattavat perustiedot ilmajoogasta ja liikepankin, joiden avulla pääset luomaan turvallisesesti omia perustason tunteja.

Kurssin sisältö:

-Ilmajoogan perusasanat ja niiden variaatiot
-lmajoogan keskeinen anatomia ja haasteet
-Turvallisuus ilmajoogatunneilla
-Silkin sitominen ja huoltaminen
-Joogaopettajan vuorovaikutustaidot ja asiakkaan luonteva kohtaaminen
-Opettajuuden perusteiden, etiikan ja vastuun syventäminen
-Oman persoonallisuuden käyttö voimavarana opettamisen ja joogan polulla

Kouluttajat:

Outi-Maija Itkonen fysioterapeutti, joogaopettaja ja muusikko. Hän on ohjannut valmennuksellista pienryhmäliikuntaa ja Pilatesta jo vuodesta 2010, eli yli 8 vuotta, joista joogaa hän on opettanut 6 vuotta. RYT200 -joogaopettajakoulutuksen lisäksi Outi-Maija on käynyt lukuisia kursseja ja pienempiä koulutuskokonaisuuksia joogan eri lajeista ja jooga-anatomiasta, niin kotimaisten, kuin ulkomaistenkin opettajien johdolla. Aerial joogaa hän on opettanut vuodesta 2014 ja on kouluttautunut lajin pariin mm. Elisa Kuuttilan ja Clare Gates-Sjöblomin johdolla.
Anatomiaa Outi-Maija on opettanut joogaopettajakoulutuksissa, kuntosaleilla ja joogakouluilla vuodesta 2014 ja myös tässä koulutuksessa anatomia ja fysiologia näyttelee isoa osaa kokonaisuudessa.

Tällä hetkellä Outi-Maija työskentelee OmaValmius -fysioterapeuttina, sekä hyvinvoinnin, kehonkuormituksen ja ergonomian valmentajana eri teollisuuden aloilla. Joogaa hän opettaa Tampereella Studio Vintillä.

Outi-Maija työskentelee myös taiteiden parissa. Hän on laulaja ja julkaissut musiikkia bändinsä, Good Vibe Revolutionin kanssa yhden levyn verran. Uutta musiikkia on parhaillaan äänitetty ja uusia julkaisuja voikin odotella alkuvuodesta 2019. Musiikin taipaleelle Outi-Maija ponkaisi osallistuttuaan The Voice of Finland -laulukilpailuun vuonna 2016-2017, jossa hän pääsi KnockOut -vaiheeseen saakka.

Fysioterapeutti (AMK, Savonia-AMK)
Joogaopettaja (RYT200, Villa Mandala)
Yin-joogaopettaja (50h, Chi Therapeutics, Joe Barnett)

Anu Niemi on näyttelijä, vuorovaikutuskouluttaja, teatteri- ja joogaopettaja. Hän on näyttelijäntyön ohella opettanut useita vuosia kehon ja mielen salaisuuksia teatterin ja joogan tarjoamilla työvälineillä, auttaen ihmisiä löytämään omat vahvuutensa, sekä jaksamaan arjessa. Anu on kouluttanut useita yrityksiä ja yhteisöjä läpi muutoksen ja auttanut parantamaan työyhteisön vuorovaikutusta, ilmaisua ja yhteishenkeä. Ryhmävalmennusten lisäksi Anu on tehnyt yksilövalmennuksia ilmaisun, vuorovaikutuksen ja hyvinvoinnin saralla.
Teatterin puolella Anu on moniottelija, joka on opettamisen ja näyttelemisen lisäksi ohjannut ja käsikirjoittanut esityksiä sekä teatterille että sirkukselle. Anu pyörittää Tampereella hyvinvointiin keskittyvää Studio Vinttiä yhdessä Sanni Haahdenmaan kanssa. Hän on myös uuden teatterimuodon HealingTHEATRE:n äiti. Sen lähtökohtana on jokaisen ihmisen oikeus olla elämässään pääroolissa, kunnioittaa itseään, kehoaan ja mieltään.

Näyttelijä, FIA
Teatteriopettaja, TeM, KK
Draamapedagogi
Integraljoogaopettaja:
(Integral Yoga Basic & Intermediate Hatha Teacher Training)
Yin-joogaopettaja

Koulutuksen hinta:

Early bird (12.12. saakka): 650 € + alv 24% = 806€
Normaali hinta: 690€ + alv 24% = 855,60€

Varaat paikkasi koulutukseen maksamalla varausmaksun 300€ + alv 24% yht : 372€, joka vähennetään kurssihinnasta. Voit myös maksaa koko summan kerralla.

Lisätiedot:

anu@studiovintti.fi
outimaijaitkonen@gmail.com

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA OPPIMAAN UUTTA!
T:Outi-Maija & Anu